Doe mee met de Week van de Opvoeding 2012 16-09-2012

'Luister 's naar me' is het thema voor de Week van de Opvoeding 2012. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling. De week zorgt voor positieve aandacht voor opvoeden. Naar elkaar luisteren is daarbij heel belangrijk. Juist daarom past het thema heel goed bij de Week van de Opvoeding. Bovendien kunt u met het thema 'Luister ’s naar me!' alle kanten op.

Inspiratie
Inspireert het thema u of uw organisatie? Laat ons uw activiteiten weten en Twitter mee: #weekvandeopvoeding. Laat u inspireren door anderen en bekijk ideeën voor activiteiten die u tijdens de Week van de Opvoeding zou kunnen organiseren. Heeft u zelf een idee dat anderen kan inspireren, laat het ons dan weten! Lees meer over de achtergrond van de Week van de Opvoeding.

De teller van aangemelde activiteiten op www.weekvandeopvoeding.nl staat nu op 871. Dat is een harstikke mooi aantal, maar als we de 1200 van vorig jaar ruimschoots willen gaan overtreffen hebben we nog een weg te gaan. Daarom roepen wij iedereen nogmaals op om (de eigen achterban zoveel mogelijk aan te sporen om) alsnog activiteiten in te voeren op de website. Het kost maar even, maar voor de landelijke impact van de week (en daarmee het succes) is het van grote waarde!

Logo Week van de Opvoeding

Terug naar het overzicht