BoekStart Baby Voorleesrecord in de Bibliotheek Utrecht 31-05-2013

BoekStart Baby Voorleesrecord in de Bibliotheek Utrecht

Dit jaar bestaat BoekStart vijf jaar, het is het Jaar van het Voorlezen en vanaf juni 2013 hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Utrecht een eigen BoekStarthoek. Om dit te vieren organiseren we een voorleesfeest, waarbij we het wereldrecord voorlezen aan baby’s willen vestigen: het BoekStart Baby Voorleesrecord. Met Ruben Nicolai, ambassadeur van het Jaar van het Voorlezen, gaan we zoveel mogelijk baby’s voorlezen uit het BoekStart Babyboekje van het Jaar: nijntje en de wilde dieren. Dit record willen we vastleggen in Guinness World Records.

Het BoekStart Baby Voorleesrecord is bedoeld voor ouders met kinderen tot 1,5 jaar en vindt plaats in de Bibliotheek Utrecht op woensdag 26 juni, van 9.45 uur tot 11.00 uur, Oudegracht 167 in Utrecht. We beginnen de ochtend met de daadwerkelijke voorleesrecordpoging. Alle ouders/begeleiders lezen zelf voor aan hun baby onder aanvoering van Ruben Nicolai. Daarna vindt er een spectaculair muzikaal optreden plaats van Ageeth de Haan. Lees hieronder het totale programma.

Het wordt een leuke ochtend waarbij alle aanwezigen twee fantastische boekjes cadeau krijgen: het nieuwe BoekStartboekje Kleine Ezel en het BoekStart Babyboekje van het Jaar: nijntje en de wilde dieren.

Programma
09.45 - 10.00 uur : inloop met kopje koffie of thee
10.00 - 10.05 uur : welkom door Ton van Vlimmeren, directeur van de Bibliotheek Utrecht
10.05 - 10.10 uur : opening door burgemeester Aleid Wolfsen
10.10 - 10.30 uur : voorleesrecordpoging met Ruben Nicolai
10.30 - 11.00 uur : muzikale act door Ageeth de Haan
vanaf 11.00 uur : koffie & versnapering, uitdelen van de twee babyboekjes aan de baby's
: voor nieuwe leden: BoekStartkoffer & abonnement


Aanmelden

Graag een mail sturen naar: aanmelden@bibliotheekutrecht.nl. Aanmelden is overigens niet verplicht, maar geeft ons wel inzicht in het aantal baby’s dat meedoet aan het BoekStart Baby Voorleesrecord. Voor meer informatie: Githa Beek of g.beek@bibliotheekutrecht.nl.

BoekStart in samenwerking met de Bibliotheek Utrecht.

Poster BoekStart Baby Voorleesrecord 2013

Terug naar het overzicht