Villa Kaketoe wint BoekStart-boekenpakket 08-07-2013

Dit voorjaar heeft kinderdagverblijf Villa Kaketoe mee gedaan aan de verkiezing van het BoekStart Babyboekje van het Jaar. Door een stem uit te brengen op het favoriete babyboekje van het kinderdagverblijf en de keuze te motiveren, maakten de deelnemers kans om een van de vijf boekenpakketen te winnen.

Naast vier ouders, heeft Villa Kaketoe als enige kinderdagverblijf in Nederland dit boekenpakket gewonnen. Omdat het boekenpakket voor een groep kinderen bestemd is, verdubbelde de landelijke organisatie van BoekStart het aantal boeken naar tien.

Op dinsdagmiddag 25 juni werd het pakket overhandigd aan Andrea van de Burg, locatieleidster van Villa Kaketoe. Dat gebeurde in het uitleenpunt van de bibliotheek Nijeveen. In aanwezigheid van de plaatselijke pers nam zij samen met de peuters van het kinderdagverblijf de boeken in ontvangst. De boeken werden enthousiast ontvangen! Daarna werd aan de peuters van Villa Kaketoe voorgelezen.

Villa Kaketoe neemt sinds vorig jaar deel aan BoekStart, evenals andere kinderdagverblijven in Meppel. Samen met bibliotheek, consultatiebureau en gemeente willen zij het belang van voorlezen aan jonge kinderen benadrukken.

BoekStart-boekenpakket voor Villa Kaketoe

BoekStart-boekenpakket voor Villa Kaketoe

Terug naar het overzicht