BoekStart op sociale media 07-05-2012

BoekStart heeft zijn eerste stapjes op sociale media gezet. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke boekentips en enthousiaste verhalen. Word vrienden met ons op Hyves, like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Stel je vraag over (voor)lezen en deel je enthousiasme over BoekStart met anderen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Twitter of ‘like’ ons op Facebook. Laat een bericht achter wat je van ons vindt of stel ons een vraag. Of misschien heb je wel een leuke foto van je baby met BoekStart? Post deze dan op onze wall.

Word lid van onze hyve en deel je ervaring en enthousiasme over BoekStart.

Via ons YouTube-kanaal kan je filmpjes zien van BoekStartopeningen en enthousiaste baby’s. Heb je zelf een filmpje over BoekStart of van het lezen met je baby? Laat het ons dan even weten!

Ben je een professional in de bibliotheek, jeugdgezondheidszorg of kinderopvang? Word dan lid van de BoekStartgroep op LinkedIn. Hier verschijnen interessante onderzoeken en artikelen over (voor)lezen met baby’s en peuters. Natuurlijk staat het vrij om een discussie te starten of een interessant artikel te posten.

BSt-social-media.jpg

Terug naar het overzicht