Doorgaande lijn BoekStart-de Bibliotheek op school op NOT 2019

Gepubliceerd op: 6 december 2018 14:45

BoekStart staat in 2019 voor het eerst op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT), samen met de Bibliotheek op school. In een gezamenlijke stand wordt de doorgaande lijn tussen de programma’s zichtbaar gemaakt. De NOT vindt plaats van 22 t/m 26 januari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema van dit jaar is ‘De sleutel voor beter onderwijs’.

De beursvloer
De NOT is niet weg te denken uit het Nederlandse onderwijsveld. De professional krijgt antwoord op prangende vragen, leert alles over de nieuwste ontwikkelingen en maakt kennis met het productaanbod van ruim 400 exposanten. Er is een overzichtelijke beursvloer waar de onderwijsprofessional snel zijn weg kan vinden. De indeling is gebaseerd op de trends binnen het onderwijs. Dit zijn de vijf vernieuwde segmenten van 2019:
Didactiek
• Technologie & ICT
• Dagtrips, Theater en Cultuur
• Opleiding, Advies en Beleid
• Facilitair en Inrichting

BoekStart en de Bibliotheek op school zijn te vinden op de beursvloer in de hal Didactiek in een gezamenlijke stand. Enthousiaste vertegenwoordigers zullen de bezoekers te woord staan en informeren over beide programma’s. Ook worden er magazines met informatie en ervaringsverhalen over BoekStart en de Bibliotheek op school uitgedeeld aan de bezoekers.

Uitnodiging
Wil jij je kinderopvanginstellingen, basisscholen of middelbare scholen graag wijzen op de stand van BoekStart en de Bibliotheek op school op de NOT in januari? Gebruik de uitnodigingsbrief om ze te informeren. De brief bevat ook een aanmeldlink voor een gratis toegangskaart. Die link mag je zelf natuurlijk ook gebruiken als je naar de NOT wilt! De brief en beide visuals zijn toegevoegd aan de Toolkit Marketing en Communicatie.

Meer informatie en het volledige programma is vinden via www.not-online.nl