Nieuwe BoekStart-BoekenPret Speelontdekboeken 2019

Gepubliceerd op: 29 oktober 2019 18:55

Ook dit jaar presenteert BoekStart-BoekenPret een nieuw aanbod Centrale Prentenboeken met bijbehorende Speelontdekboeken. De Speelontdekboeken zijn een leuke aanvulling op de prentenboeken en in het bijzonder geschikt voor gezinnen zonder leestraditie.

Dit jaar is het aanbod uitgebreid met 4 nieuwe titels;

Voor de peuters: Het kleurenmonster (Kartonboek) van Anna Llenas over het kleurenmonster die zich blij, verdrietig, boos, bang en onrustig tegelijk voelt. Een meisje helpt hem om alle gevoelens uit elkaar te halen.

Robot zoekt een vriend van Harmen van Straaten over een robot die lieve briefjes krijgt en op zoek gaat naar van wie deze komen. Een mooi lees- en zoekboek over het zoeken en vinden van vriendschap.

Voor de kleuters: Mag ik meedoen? van John Kelly over Eend die graag nieuwe vrienden wil maken en daarom bij een club wil. Omdat Eend niet mee mag doen met leeuwen of de olifanten, besluit hij zijn eigen club te beginnen waar iedereen welkom is.

Die peer is van mij! van Anuska Allepuz over olifanten en muizen die proberen om bij de sappige peren in de hoogste boom van het woud te komen. Hoe krijgen ze een sappige peer te pakken? Een mooi en grappig prentenboek over samenwerken.

Bestellen van de BoekStart-BoekenPret Speelontdekboeken kan via het bestelformulier.