Uitnodiging bijeenkomst Haal meer uit de Monitor BoekStart

Gepubliceerd op: 24 januari 2019 14:36

Kunst van Lezen en het kernteam BoekStart nodigen je graag uit voor een inhoudelijke bijeenkomst rond het werken met de Monitor BoekStart in de kinderopvang. Deze vindt plaats op 14 maart 2019 in Utrecht.

Let op: de invulperiode Monitor BoekStart in de kinderopvang is gewijzigd!

Op verzoek van Kunst van Lezen is de periode waarop de Monitor open staat, gelijk getrokken met de Bibliotheek op school (december 2019 - januari 2020). De handleiding wordt, samen met de planning, aangepast en het grote voordeel van deze wijziging is dat bibliotheken dit jaar meer tijd hebben voor de werving en voorbereiding. 

Wat levert deze bijeenkomst je op?

Het programma biedt naast praktische informatie over het opstarten van de Monitor, het bespreken van de resultaten en ruimte voor interactie, ook inspiratie door een aansprekend praktijkvoorbeeld. Tijdens de lunch en koffie/thee pauzes is er ruimte om te netwerken.

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor monitorcoördinatoren, voorleesconsulenten, BoekStartcoördinatoren en/of provinciaal coördinatoren van bibliotheken die dit jaar voor het eerst meedoen of de Monitor al eerder hebben ingevuld.

Praktische informatie

Datum: 14 maart 2019
Tijd: 10.00 – 13.00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK), Domplein 4 - 3512 JC Utrecht
 

Programma

  • 09.30 Inloop met koffie
  • 10.00 Monitor BoekStart in de kinderopvang, informatie over het starten en de mogelijkheden die de nieuwe metingsperiode bieden.
  • 10.30 Kees Broekhof over: hoe gebruik je de uitkomsten van vorig jaar voor een aanpak dit jaar, welke accenten leg je en welke aanbevelingen zijn er voor bibliotheek en kinderopvang. 
  • 11.15 Koffiepauze 
  • 11.45 Praktijkvoorbeeld Bibliotheek Z.O.U.T. - Liesbeth Versteeg laat zien hoe zij de uitkomsten van de Monitor inzet om effectief samen te werken met de kinderopvang.
  • 12.25 Afsluiting
  • 12.30 Lunch
     

Er is plaats voor max. 50 deelnemers. De plaatsing is op volgorde van aanmelding.


Aanmelden uiterlijk tot 22 februari via het online aanmeldformulier.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.
Vragen? Mail naar info@boekstartpro.nl