BoekStartwebinar 'Hoe leer ik mijn kind praten?'

Gepubliceerd op: 3 december 2020 14:53

Waarom is het zo belangrijk om je stem te laten horen aan het kindje in je buik? Kan voorlezen al bij baby's? Wat begrijpt en zegt een kind van 1 jaar? Hoe zorg je voor een grote woordenschat? Wanneer kun je beginnen met meertalig opvoeden? En is dat niet te verwarrend? Tijdens het webinar 'Hoe leer ik mijn kind praten?' beantwoordt logopedist en taaladviseur (o.a. meertalig opvoeden) Jente Timmer deze en vele andere vragen over taal en voorlezen.

Datum en tijd

Het webinar vindt plaats op dinsdag 8 december en start om 20.00 uur. Het zal maximaal een uur duren. Het webinar is bedoeld voor ouders en grootouders van jonge kinderen. Ook pedagogisch medewerkers, bibliotheekmedewerkers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen.

Registratie

Aanmelden voor het webinar kan via de registratiepagina: klik hier. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname aan het webinar is kosteloos; het webinar wordt aangeboden door Stichting Lezen.