Zoekresultaten
Resultaat 321 - 340 (van 1174)
Sandra Bekkari Missie gezond gewicht
80 nieuwe en snelle gerechten
Je wil een snelle, lichte en zomerse maaltijd, maar niet voor de zoveelste keer diezelfde salade op tafel zetten. Herkenbaar? Dan is het eerste boek in de nieuwe reeks van Sandra Bekkari een must-have. In 80 gloednieuwe, gezonde recepten geeft Vlaanderens bestsellerauteur een berg inspiratie voor een zomerse tafel vol lekkers. We leven in een omgeving die ons stimuleert om te veel te eten en te weinig te bewegen. En dat is nefast voor onze algemene gezondheid. Missie gezond gewicht biedt hiervoor...
Nederlands | 147 pagina's (ePub2, 28 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Edegem | 2024
E-book
Carlina Coletti De Lorenzo Lekker! ijs
Wat voor soorten ijs zijn er en waarom zijn juist Italianen zulke beroemde ijsmakers? Op al deze vragen krijg je antwoord. Met recepten om zelf ijs te maken. Met vrolijke appelgroene illustraties. Onder begeleiding vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2009
Gedrukt boek
Edith Schreuder Wijn
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters Noordhoff, Houten [etc.] | 1999
Gedrukt boek
Cynthia Schultz Alcoholvrijer
Minder drinken, meer leven
Wil jij bewuster omgaan met het drinken van alcohol? Van een leven vol alcohol - wijnreisje hier, proeverij daar, etentjes, feestjes, fijne avondjes op de bank met een goed glas – naar helemaal niks. Wijnliefhebber en ondernemer Cynthia Schultz besluit van de ene op de andere dag te stoppen met drinken. Het blijkt een zoektocht te zijn naar zichzelf, naar ontspanning, naar wat ze zoekt in alcohol, naar wie ze is zonder dat glas wijn en naar de echte lol in het leven. Ze ontdekt dat alcohol meer...
Nederlands | 4 uur 43 minuten (271 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Luisterboek (digitaal)
Harold Hamersma De vrouw die water liet aanbranden
Avonturen van een wijn- en eetschrijver
In De vrouw die water liet aanbranden maakt wijn- en eetschrijver Harold Hamersma de lezer deelgenoot van zijn belevenissen in de wereld van de gastronomie. Al meer dan dertig jaar schrijft Harold Hamersma in kranten en tijdschriften over zijn culinaire avonturen en is hij een graag geziene gast in radio- en tv-programma’s. Daarvoor bezocht en bezoekt hij alle continenten. Wie verre reizen maakt, kent veel verhalen, en niemand vertrouwt ze smakelijker aan het papier toe dan Harold Hamersma. Zo laat...
Nederlands | 7 uur 14 minuten (417 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
Luisterboek (digitaal)
Janneke Philippi Ovenschotelbijbel
van krokante bloemkoolschotel met kerriekruim tot moussaka met aubergine en kaneel
In Ovenschotelbijbel vind je meer dan 230 recepten voor hartverwarmende ovenschotels. Van klassiekers als moussaka, lasagne, cannelloni, hachis parmentier en crespelle alle Fiorentina tot allerlei ragouts onder een krokant bladerdeegdeksel, wildhacheepastei en enchiladas met volop groenten. Liever zonder vlees of vis? Naast veel vegetarische ovenschotels bevatten nagenoeg alle ovenschotels met vlees of vis ook een vegetarische variatietip. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | ePub3, 31 MB | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Marco Daane | Rick Kempen | Roel Mulder Het bockbierboek
Nederlands oudste bier
Wanneer de bladeren vallen komt het bockbier in de schappen. De etiketten van de brouwers, groot en klein, variëren met de beeltenis van een bok en in elke streek vindt wel een bockbierfestival plaats. Maar wat is bockbier eigenlijk? Wanneer is dit bier ontstaan? Hoe is een bier dat zijn oorsprong vindt in het Duitse Einbeck uitgegroeid tot een klassieke Nederlandse bierstijl? Wie kennisneemt van de rijke historie van het bockbier – en dus van het verhaal van bier door de eeuwen heen – zal er voortaan...
Nederlands | 102 pagina's (ePub2, 10 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2023
E-book
Mitch Coldenhoff Koken & scoren bij m'n lief
kookboek voor hippe tieners
Recepten voor allerlei hippe gerechten zoals een lekkere smoothie of ijslolly's, die je gemakkelijk zelf kunt maken. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Lannoo, Tielt | 2012
Gedrukt boek
Viviane Van Dyck Vegans are better lovers
Alles over gebalanceerd plantaardig eten
Vegans are better lovers inspireert jou in vier hoofdstukken (grains, beans, greens en home remedies) om een betere lover of life te worden. Viviane bundelt in dit boek 70 volwaardig plantaardige recepten die niet alleen voedzaam zijn, maar ook boordevol smaak zitten. De gerechten zijn stuk voor stuk uitgebalanceerd volgens eeuwenoude evenwichtsprincipes van yin en yang, en worden door de auteur vlot vertaald met een hedendaagse toets. De gerechten hebben al zeker één ding gemeen: ze werden bedacht...
Nederlands | 184 pagina's (ePub2, 41 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Edegem | 2024
E-book
Sara Lewis Kids in de keuken
60 leuke en eenvoudige recepten voor kinderen om zelf te maken
Zestig recepten waarvan stap voor stap wordt aangegeven hoe je ze kunt maken. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 6 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Vitataal Koken voor kids met allergieën
Recepten voor o.a. ontbijt, lunch en avondeten voor kinderen met een voedselallergie worden stapsgewijs uitgelegd. Met tips over het omgaan met allergieën. Met veel kleurenfoto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 4 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2013
Gedrukt boek
Herwig Van Hove Proef van het leven
Enkele jaren geleden maakte Herwig Van Hove het testament op van zijn bourgondische leven. Zijn autobiografische kookboek Het laatste woord raakte echter een gevoelige snaar. Heel etend Vlaanderen kocht het boek. De wereld bleek nog lang niet klaar om vaarwel te zeggen tegen de meest sympathieke embonpoint van Brabant. Zoals we hem kennen negeerde Van Hove - decennialang bekende als televisiegezicht, recensent, professor en auteur - die oproep niet. Hij kroop voor ons nog een allerlaatste keer in...
Nederlands | 400 pagina's (ePub2, 2,9 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Edegem | 2024
E-book
Daniël Sterk | Michael Sterk Kids
het aller- aller- allerleukste kinderkookboek van de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 122 pagina's | SterkInDeKeuken, [Gouda] | 2022
Gedrukt boek
Joyce Huisman | Onno H. Kleyn Kokkies!
Recepten voor allerlei gerechten, voorzien van veel kleurenfoto's. Ook wordt iets verteld over de ingrediënten. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Het Nederlands Zuivelbureau, [Rijswijk] | 2002
Gedrukt boek
Anke van Hasselt Snoep
In korte hoofdstukken met meestal paginagrote kleurenfoto's en zwart-witte en gekleurde tekeningen in de tekst wordt verteld welke soorten snoep er zijn en hoe spekkies worden gemaakt. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2001
Gedrukt boek
Annabel Karmel Kinderen in de keuken
Kookboek met negentien recepten van kleine hapjes tot maaltijden; met ideeën voor een kookfeestje en veel grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 6 jaar onder begeleiding; zelfstandig vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 47 pagina's | Baeckens Books, Mechelen, Noordwijk | 2009
Gedrukt boek
Fleur Verhoeff | Coes Delprat Het blije bordje van Bobbie
een kinderboek over gezond eten
Bobbie gaat voor het eerst naar school. Wat kan hij het beste eten en drinken om goed te kunnen leren en spelen? Klein prentenboekje met eenvoudige kleurenillustraties, tekst op rijm en korte informatie voor opvoeders. Vanaf ca. 4 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 31 pagina's | Kinderboek op Maat, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Pierre-Marie Valat De appel en ander fruit
Korte uitleg met veel gekleurde tekeningen over de groei van appels en ander fruit met pitten. Vanaf ca. 9 jaar, voorlezen vanaf ca. 4 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 40 pagina's | Biblion Uitgeverij, Leidschendam | 2003
Gedrukt boek
An Vissers | Christina Van Geel | Ann De Bode Kooksprookjes
Warre Wortel en Benny Banaan beleven samen met hun vrienden wonderbaarlijke avonturen in Kooksprookjesland. Keerdruk met tien recepten die stap voor stap worden uitgelegd. Met veel vrolijke kleurrijke collages en tekeningen. Vanaf ca. 3 tot 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 39 pagina's | De Eenhoorn, Wielsbeke | 2010
Gedrukt boek
Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken
Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book