Zoekresultaten
Resultaat 21 - 33 (van 33)
Tosao van Coevorden De bijbel van de Japanse keuken
van gyoza, tonkatsu en tempura tot okonomiyaki en shoyu ramen
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Fictie
Nederlands | 544 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rutger van den Broek Cakes
In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl mag hij zichzelf gerust master van het bakken noemen. Dit keer geeft Rutger zijn meest favoriete cakerecepten prijs: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake...
Non-fictie
Nederlands | 228 pagina's (ePub3, 59 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Julius Jaspers Groente op de BBQ
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Donald Scloszkie Donnie's kookboek
snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen
De populaire rapper Donnie, Maradonnie alias De Fenomeen (1994) legt allerlei eenvoudige gerechten stapsgewijs uit. Van de alledaagse snelle en minder snelle hap tot snacks, sauzen, salades en zoete liflafjes. Met o.a. een kleurenfoto van elk gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 27 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Danny Jansen | Patricia Snijders Gourmetpret met Danny
het hele jaar door
Gourmetpret met Danny- het hele jaar door! Het ultieme gourmetboek van de bekende tv-chef Danny Jansen. Hij geeft je inspiratie voor gemakkelijke, feestelijke, smakelijke en originele gourmetrecepten, want er is weinig gezelliger dan samen tafelen en genieten van een vrolijke maaltijd. Gourmetten is al jaren populair en wordt van generatie op generatie overgedragen. Gourmetpret met Danny staat vol toegankelijke recepten voor vlees-, vis- en vegagerechten die je in klein formaat kunt bereiden....
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 45 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Tamara de Weijer Eet beter voor je maag & darmen met huisarts Tamara de Weijer
3,7 miljoen(!) Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten. Veel klachten zijn met de juiste voeding te verminderen. Maar hoe begin je die zoektocht naar wat voor jou het beste werkt? In Eet beter voor je maag en darmen geeft Tamara je niet alleen alle belangrijke leefstijl- en voedingsadviezen, haar 10-wekenplan maakt alles ook een stuk overzichtelijker. Je doorloopt vier fases en bij elke fase vind je een uitgebreide ingrediëntenlijst en daarop afgestemde makkelijke en snelle recepten....
Non-fictie
Nederlands | 180 pagina's (ePub2, 142 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Meneer Wateetons Over charcuterie
Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
Non-fictie
Nederlands | 609 pagina's (ePub3, 84 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rose Bertram Chubby in shape
meal prepping guide
Gezond eten met maaltijden die je voor een aantal dagen klaarmaakt.
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's (ePub2, 28 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Manon van Essen Pizza
Recepten voor zelfgemaakte hartige of zoete pizza’s met een groentebodem als basis.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 65 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Nanneke Schreurs Intermittent fasting
in 4 weken fitter, gezonder en slanker door periodiek vasten
Met Intermittent fasting van Nanneke Schreurs en José van Riele heb je alle basics van periodiek vasten bij de hand. Het helpt je in vier weken fitter, gezonder en slanker te worden. Intermittent fasting is een van de grootste (internationale) dieettrends van het moment. Het is een dieetstijl die goed past bij mensen die bezig zijn met fitheid en afvallen. In deze startersgids vind je heldere informatie, een eenvoudig stappenplan om te beginnen, dag- en weekmenu’s. En natuurlijk heel veel lekkere...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Mieke Kosters Het geheim van slanke mensen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.' Vanaf haar vijftiende was Mieke Kosters met lijnen bezig. Maar afvallen en op gewicht blijven lukte pas echt toen ze haar slanke vriendinnen ging observeren: hoe konden zij wel bitterballen eten en toch in maatje 38 passen? Mieke kopieerde het 'slanke' eetgedrag en werd - met elke dag chocola en wijn - 15 kilo lichter....
Non-fictie
Nederlands | 146 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Tom Barten | Hannah Vreugdenhil The recipe guide
recepten van DoorMeal voor de beste versie van jezelf
Recepten van DoorMeal, dé maaltijdservice van Personal Body Plan. Na het succes van Personal Body Plan - the fat burning guide, komt nu het kookboek van DoorMeal - The recipe guide! Oprichter Hannah Vreugdenhil van DoorMeal laat zich graag inspireren door diverse internationale keukens. Zij heeft in samenspraak met een voedingsdeskundige overheerlijke en uitgebalanceerde recepten samengesteld, die naadloos aansluiten bij de doelen van de leden van Personal Body Plan. De voedingswaarden staan bij...
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 73 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book