Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 65)
Laura Emmelkamp | Scato van Opstall Chef Het Samen* met tomaat
het mafste kookboek voor kinderen
Maak zelf lekkere vegetarische recepten met tomaten, en ook andere groenten. Stapsgewijze uitleg van dertig recepten in stripvorm, met kleine, grappige kleurenfoto's. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Keet Smakelijk, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Erin Gleeson Het forest feast kookboek voor kids
kleurrijke en vegetarische gerechten voor jong en oud
Zandkoeken met rozemarijn of een salade van watermeloen. Stapsgewijze uitleg van kleurrijke snacks, drankjes, hoofdgerechten, salades en feestelijke gerechten. Met tips voor o.a. het snijden en kleurrijk opdienen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar, met hulp vanaf ca. 6 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2016
Gedrukt boek
Vic Parker Vlees & vis
Eet je weleens kip of tonijn? Is dat gezond? Lees wat voor leven schapen en kippen hebben op de boerderij. Met uitleg van enige recepten, kleine foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2016
Gedrukt boek
Julia Donaldson Gruffalotaart en andere recepten
24 recepten uit het donkere bos
Maak samen met je (groot)ouders een slangenpastei, kikkermuffins of een echte Gruffalotaart. Stapsgewijze uitleg van ontbijtjes, lunches, avondeten en toetjes. Met kleurenfoto's en tekeningen van figuren uit de Gruffalo-prentenboeken. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Lemniscaat, Rotterdam | 2016
Gedrukt boek
Nicola Graimes Gezond vegetarisch koken voor kids
Maak popeye-pannenkoekjes of bloemkoolpizza. Uitleg van allerlei vegetarische recepten, deels door kinderen te maken, voor het ontbijt, lunch, maaltijden en traktaties. Met kleurenfoto's van veel gerechten. Voor opvoeders van kinderen van ca. 6 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Rena Patten Superfoods voor kids
Maak dadelballetjes, quinoakoekjes of maïsbrood. Stapsgewijze uitleg van recepten van superfoods voor het ontbijt, lunch, schoolpauze en toetjes. Met grote kleurenfoto's van de gerechten. Voor opvoeders van met kinderen van ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Laurel Remington The secret cooking club
Als Scarlett (13, ik-figuur) voor de kat van haar zieke buurvrouw gaat zorgen, ontdekt ze in het buurhuis een geweldige keuken en een goed kookboek. Dat is het begin van een geheime kookclub die Scarletts leven zal veranderen. Vanaf ca. 12 jaar.
Fictie
Engels | 277 pagina's | Chicken House, Frome, Somerset | 2016
Gedrukt boek
Jennifer Foster | Lianne Koster Cookart
de kunst van het eten
Maak tractaties en gerechten nog mooier door gebruik te maken van kleur- en verfstoffen. Naast recepten ook ideeën om bv. ballonnen te versieren of stempels te maken van groente en fruit. Met grote kleurenfoto's. Voor volwassenen met kinderen van ca. 6 t/m 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Scriptum, [Schiedam] | 2016
Gedrukt boek
Arun SwamiPersaud Bolle de worstelaar en de verdwenen slangenparel
Sammy en Chandni wonen in het kunstmuseum waar hun vader Sid werkt. Als Sid ineens verdwijnt, samen met een zeldzame slangenparel, gaan de kinderen op onderzoek uit. Hun oom, Bolle de worstelaar, reist mee. Met 25 recepten uit de hele wereld. Vanaf ca. 10 jaar.
Fictie | Avonturenroman
Nederlands | 202 pagina's | Trichis, Rotterdam | 2016
Gedrukt boek
Diane Tullson Taz's recipe
De onhandige Taz is gek op koken. Op school doet ze mee aan een wedstrijd voor een kookopleiding. Kan ze haar onhandigheid overwinnen? Vanaf ca. 12 jaar.
Fictie | Schoolverhaal
Engels | 116 pagina's | Orca Book Publishers, [Victoria, BC] | 2016
Gedrukt boek
Marijke Berkenpas | Liesbeth Smit | Gaby Herweijer | Jolien Klamer Eet als een expert
met meer dan 150 makkelijke recepten
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker! I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle...
Non-fictie
Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Jeroen van Egmond Gezond op gewicht met lekker eten!
hét 10-weken-levensstijlprogramma voor jouw streefgewicht
Maak kennis met de gloednieuwe dieettrend: Afvallen met Nederland. Dit praktische dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon en zal je helpen om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen. Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland! Het boek bevat een compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging; inclusief handige schema’s, boodschappenlijstjes en een motiveringscursus. Gezond afvallen was nog nooit zo gemakkelijk! Bron:...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Ariyana Arsala The secret to losing weight
with daily meal plans and a helpful portion indicator
Step by Step program to help you lose weight in a healthy way with daily menus for the whole month. You can vary yourself to make it more enjoyable.
Non-fictie
Engels | 129 pagina's (ePub3, 11 MB) | Diëtistenpraktijk Samen Sterk, Vlissingen | 2020
E-book
Laura Amos Dessert Deli
The Dessert Deli brings beautiful desserts to their rightful place: the forefront of any meal. This cookbook doesn't just offer cupcakes, but covers the full spectrum of tasty treats, from indulgent Belgian Chocolate Mousse and Honeycomb, to zingy Orange and Passion fruit Trifle, yummy Honey Creme Brulee to decadent Ameretto Chocolate Truffles. Set up in 2008, The Dessert Deli quickly became one of the highlights of the popular Northcote Road Market and Covent Garden, as well as being stocked in...
Engels | ePub2, 0,9 MB | Legend Press, [Nederland] | 2016
E-book
Jeroen van Egmond Afvallen met Nederland
hét 10-weken-gezond-slankprogramma voor jouw streefgewicht
Maak kennis met de gloednieuwe dieettrend: Afvallen met Nederland. Dit praktische dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon en zal je helpen om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen. Al 500.000 Nederlanders vielen succesvol af dankzij Afvallen met Nederland! Het boek bevat een compleet 10-wekenprogramma met aandacht voor voeding én beweging; inclusief handige schema’s, boodschappenlijstjes en een motiveringscursus. Gezond afvallen was nog nooit zo gemakkelijk! Bron:...
Non-fictie
Nederlands | 358 pagina's (ePub3, 17 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2016
E-book
Piet Devriendt Mosselen
Verzameling van meer dan zestig recepten met mosselen in de hoofdrol.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Ariyana Arsala Het geheim van afvallen
Stap voor stap leg ik uit hoe jij kan afvallen, zonder honger te lijden. Je krijgt weekmenu’s voor de hele maand, waarbij je uitgebreid kan variëren met voedingsmiddelen.
Non-fictie
Nederlands | 129 pagina's (ePub3, 11 MB) | Diëtistenpraktijk Samen Sterk, Vlissingen | 2020
E-book
Ditmar Zwart | Bas van de Goor Min 80
verantwoord afvallen met beweging en gezonde voeding
“Als ervaringsdeskundige probeer ik met dit boek mensen een houvast voor afvallen te geven. Zelf ben ik inmiddels genezen verklaard van diabetes type 2. Met mijn manier van aanpak probeer ik het bekende jojo-effect te vermijden en met succes! Ik ben meer dan 80 kilogram afgevallen met mijn eigen ontwikkeld programma.” Samen met zijn vrouw Géke zocht Ditmar jarenlang naar een oplossing voor zijn grote overgewicht. Met een gewicht van destijds meer dan 180 kg maakte hij de keuze voor het aanpassen...
Non-fictie
Nederlands | 68 pagina's (ePub2, 6,7 MB) | U2pi, Voorburg | 2016
E-book
Bart van Olphen | Joël Broekaert Bart's fish tales
recepten & verhalen van duurzame visserijen over de hele wereld
In dit boek laat ik je niet alleen zien hoe leuk en eenvoudig het is om een heerlijk visgerecht op tafel te zetten, maar ook hoe wij er zorg voor kunnen dragen dat ook volgende generaties van vis kunnen blijven genieten. Samen met de wereldberoemde fotograaf David Loftus leefde, viste en kookte ik met de mannen, vrouwen en kinderen van 's werelds meest duurzame visserijgemeenschappen. Vissers die op een verantwoorde manier hun vis vangen en daarmee een voorbeeld zijn voor de rest van de wereld. ...
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's (ePub3, 90 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Ellen Hoog Grenzeloos gezond
topfit met een tophockeyster
In Grenzeloos gezond laat tophockeyster Ellen Hoog zien dat je altijd en overal ter wereld fit kunt zijn door gezond te eten en bewust te blijven bewegen. Geïnspireerd door haar vele trainingsstages en grote toernooien in Argentinië, Zuid-Afrika, Engeland, Australië en China, een relaxvakantie naar Ibiza en een geweldige roadtrip door de USA - brengt Ellen 50 wereldse, makkelijke, gezonde recepten én enkele heerlijke guilty pleasures. Aangevuld met 6 work-out's voor zowel thuis als op reis. Tot...
Non-fictie
Nederlands | 283 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book