Zoekresultaten
Resultaat 541 - 560 (van 616)
Jennifer ter Heide | Sven ter Heide Het groene smoothie boek
Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen een nog gezondere jij te worden. Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke stoffen die je helpen bij het verkrijgen of het behouden van een gezond lichaam. Sven & Jennifer van het platform Voedzaam & Snel hebben alle smoothies met zorg bedacht en uitgebreid getest. Alle recepten zijn 100% natuurlijk. Op naar een vitaler...
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's (ePub3, 14 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Erik Dijkstra Hoe sterk is de eenzame schaatser
op zoek naar het mysterie Hans van Helden
Biografie van Nederlands schaatskampioen Hans van Helden (1948-).
Non-fictie
Nederlands | 164 pagina's (ePub2, 0,6 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Alain Caron | Roel James | Wim de Jong Tour d'Alain
een culinaire reis door Frankrijk
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in...
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's (ePub3, 116 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book
Rutger van den Broek Bakbijbel
Rutger bakt van A tot Z
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Onno H. Kleyn Italië
mijn verhalen en recepten
Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het schrijven over eten en wijn. In dit boek mengt Onno Kleyn op zijn kenmerkend kruidige manier belevenissen met diepgravende informatie, verhaalt hij over gebruiken en achtergronden, over kooktechnieken en historie, in Toscane en de rest van de Italiaanse...
Non-fictie
Nederlands | 385 pagina's (ePub2, 3,9 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book
Bart Van Loo Als kok in Frankrijk
literaire recepten, culinaire verhalen
Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's (ePub2, 2,8 MB) | Meulenhoff, Amsterdam | 2010
E-book
Christine Tobback Eet wat bij je past
Uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen.
Non-fictie
Nederlands | ePub, 0,7 MB | Standaard Uitgeverij, Antwerpen | 2009
E-book
Clara ten Houte de Lange Holland
De lékkerste traditionele gerechten: beroemde borrelhapjes, onvervalste Hollandse taarten, eerlijke stoofschotels, smeuïge stamppotten en toetjes die 'vroeger'al favoriet waren. In kook ook Holland is het beste van vroeger gecombineerd met het lekkerste van nu. De klassiekers zijn slanker en voorzien van spannende variaties met 'nieuwe'verkrijgbare ingrediënten. Een modern kookboek met heerlijke, herkenbare en gevarieerde gerechten! * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te...
Non-fictie
Nederlands | 163 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009
E-book
Rutger van den Broek Rutger bakt
70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland
70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van Nederland. In een extra hoofdstuk met handige how-to's laat Rutger stap voor stap zien hoe je basisrecepten op een traditionele wijze bereidt. Bijvoorbeeld hoe je banketbakkersroom maakt, wat tempereren inhoudt en hoe je citrusschilletjes konfijt. De recepten...
Non-fictie
Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 91 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Jeanine Schreuders Oosters
Met eenvoudige ingrediënten, die overal te koop zijn, maak je met gemak gerechten uit Japan, Indonesië, Thailand, India, Vietnam en China die verrassend lekker smaken en ook gezond zijn. Blader, zoek uit en maak: het resultaat zal uitnodigen om meer te maken... Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | Inmerc, Utrecht | 2008
E-book
Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin
wonen en koken in een Frans stadje
De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...
Non-fictie
Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016
E-book
Dalton Wong | Kate Faithfull-Williams Het Feel Good Plan
Gezond, gelukkig en slank in 15 minuten per dag
Een twaalfweken-stappenplan om jezelf een nieuwe routine aan te leren op het gebied van eten, bewegen en relaxen en je daardoor fit te voelen.
Non-fictie
Nederlands | 453 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2016
E-book
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 42 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Carola van Bemmelen 100% suikervrij voor diabetici
met overheerlijke suikervrije dagmenu's
Voedings- en leefstijladvies In 100 % suikervrij voor diabetici beschrijft Carola van Bemmelen hoe diabetes ontstaat, wat er in het lichaam van een diabeet gebeurt en welke rol voeding speelt bij het verminderen en voorkomen van diabetes. Ze geeft voeding- en leefstijladvies en laat zien dat suikerbewust leven niet alleen goed mogelijk is, maar dat het de manier is om je bloedsuikerspiegel in balans te brengen en je gezondheid terug te winnen. Praktische handleiding Dit boek is een praktische...
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 11 MB) | Spectrum, Houten | 2014
E-book
Marcella Hazan De klassieke Italiaanse keuken
Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Marcella Hazan (1924-2013) wordt beschouwd als een van de grootste Italiaanse kookboekenauteurs. De klassieke Italiaanse keuken is haar meesterwerk: het is een toegankelijk en duidelijk standaardwerk en geschikt voor een groot publiek, van beginnende thuiskoks tot gevorderde chefs. Als geen ander weet Hazan de geuren, kleuren en smaken van de échte Italiaanse keuken over te brengen. Iedereen die houdt van heerlijk eten zou dit kookboek in zijn...
Non-fictie
Nederlands | 1449 pagina's (ePub3, 8,1 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
E-book
Berty van Essen Studentenkookboek
Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Het is een praktisch en overzichtelijk ingedeeld kookboek met gemakkelijke, snelle en vooral niet te dure recepten. Er staan zeer smakelijke vegetarische, eenpans-, pasta-, en rijstgerechten in. Verder komen soepen, groente-, kip-, vis- en vleesgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes aan bod. Zelfs...
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's (ePub2, 0,3 MB) | Van Holkema & Warendorf, Amsterdam | 2013
E-book
Anne Marie Reuzenaar Zonder suiker
stop de verslaving, word gezonder
Adviezen en recepten voor gerechten zonder 'snelle' suikers.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 26 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2013
E-book
Denise Kortlever Oh baby!
de allerlekkerste gerechten tijdens je zwangerschap
In Oh baby! laat Denise Kortlever zien hoe je tijdens je zwangerschap – én nog heel lang daarna – gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige éénpersoons triple chocolate cookies voor je zwangere cravings. Maar ook lichte powermeals voor als je last hebt van misselijkheid en – heel fijn – zwangerproof sushi, cocktails en filet américain. En wat dacht je van de ideale maaltijden om vast...
Non-fictie
Nederlands | 114 pagina's (ePub2, 44 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book
Meijke van Herwijnen Weg met de weegschaal
leer het geheim van goed met eten omgaan, stop de strijd met jezelf, geniet van eten zonder stress of regels
Wie blijvend wil afvallen, zal met zijn lichaam samen moeten werken in plaats van er tegen te vechten. Weg met de weegschaal leert je te herkennen wat je écht nodig hebt en niet wat je denkt dat je nodig hebt. Zo kan je lichaam tot rust komen en krijg je weer vertrouwen in jezelf en je lijf en gaat afvallen vanzelf. Het draait allemaal om inzicht in je voedings- en leefpatronen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Het resultaat zal zijn dat je lichaam geen grote vetreserves meer hoeft vast...
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's (ePub2, 4,7 MB) | Spectrum, Houten | 2012
E-book
Emma Los Proef Noord-Holland
op ontdekkingstocht naar het culinaire erfgoed
Dit is een kookboek, een geschiedenis en een reisgids in één! Uit de schatten van de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam komen unieke recepten uit het verleden van Noord-Holland, waarvan de oudste al meer dan vierhonderd jaar meegaan. Negen topkoks (waaronder Ron Blaauw en Onno Kokmeijer) gebruikten die recepten als inspiratie voor hun moderne creaties, en verwerkten daarbij streekproducten uit de negen Noord-Hollandse regio s. Thuiskok Rina Hetsen, prijswinnares van de historische-receptenwedstrijd...
Non-fictie
Nederlands | 167 pagina's (ePub2, 48 MB) | Athenaeum, Amsterdam | 2013
E-book