Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 73)
Niek Berendsen Achter de koezen
klassieke en moderne recepten uit de provincie Groningen
Nederlands | 230 pagina's | Profiel, Bedum | 2022
Gedrukt boek
Van Lamsoor tot Oorlam Het geheim van de zoete sommelbes
Fictie
Nederlands | 71 pagina's | Van Lamsoor tot Oorlam, Den Burg | 2011
Gedrukt boek
Luc Hoornaert Japanese grill
the magic of Yakiniku
Non-fictie
Nederlands | 212 pagina's | Yakinuku B.V., [Terneuzen] | 2021
Gedrukt boek
Kolet Janssen Lekker anders
recepten en verhalen van op reis
De kinderen uit een Belgische schoolklas vertellen over hun vakantiebelevenissen in verschillende landen of met buitenlandse logees. Met recepten van gerechten uit allerlei landen. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Biblion, Den Haag | 2002
Gedrukt boek
Cecile Hannen Family flavours
een kookboek van drie zussen uit Limburg
Nederlands | 228 pagina's | Drift | 2022
Gedrukt boek
Sjaak Borsboom | Olivier van der Ree | Jeroen Simons Gastrovan
met je neus in de boter
Drie vrienden trekken met een mobiel restaurant door Nederland, Frankrijk en Spanje op zoek naar recepten van authentieke streekgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 269 pagina's | Komma, [Den Haag] | 2013
Gedrukt boek
Mascha van Berkel Kookboek van een eter
gemakkelijk. gezond. genieten.
Non-fictie
Nederlands | 228 pagina's | MaschaFoodLifestyle, [Ravenstein] | 2022
Gedrukt boek
Annette Langen Koken met Felix
een kleine haas verzamelt recepten uit verre landen
Sofie en haar knuffelhaas Felix krijgen recepten uit allerlei landen toegestuurd, die je zelf kunt maken. Met kleurenillustraties. Onder begeleiding vanaf ca. 6 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Gottmer, Haarlem | 2002
Gedrukt boek
Mascha van Berkel Dagboek van een eter
de reis naar een gezonde leefstijl
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | [Mascha van Berkel], [Ravenstein] | 2021
Gedrukt boek
Elke van Daal Keto Zoet
60 vertverbrandende toetjes & snacks
Non-fictie
Nederlands | 132 pagina's | Uitgegeven in eigen beheer, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Wesselink | Frank de Bruin We can BBQ too
de favoriete recepten van 54 bekende, beruchte en andere Bastards
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | 200° Fahrenheit, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
De Kas Restaurant De Kas
Geschiedenis en filosofie van het restaurant, een beschrijving van rassen en gewassen alsmede een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Studio Roozen, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Sam Stern Mega vega
Vegatarisch kookboek voor jongeren en studenten.
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Henk Eickes Bourgondisch Maastricht
47 Maastrichtse koks
Nederlands | 160 pagina's | Studio Leon | 2022
Gedrukt boek
Don Philpott | Pam Philpott Koken uit je rugzak
en handboek voor hongerige kampeerders en wandelaars
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Gottmer/Becht, Haarlem | 2007
Gedrukt boek
Shirma Rouse Shirma's soul kitchen 2
#Foodforthought
Non-fictie
Nederlands | 169 pagina's | Shirma Rouse, [Rotterdam] | 2023
Gedrukt boek
Kookboek uit de regio Heiloo & Egmond, Limmen & Bergen aan Zee
Uitgever Sylvia Blok uit Heiloo nam het initiatief voor het kookboek uit de regio, ter ondersteuning van de horeca in de periode van Corona (2020-2021). De restaurants en eetgelegenheden uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee geven een gerecht met recept, geïllustreerd met kleurenfoto's.
Nederlands | 118 pagina's | Studio Blok, Heiloo | 2021
Gedrukt boek
Dijlan van Vlimmeren Taste of Rotterdam
raw. sweet. sour. salty. bitter.
Engels | 159 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
De Utrechtsche gastronomie thuis
een receptenbundel van 40 restaurants en bars in Utrecht, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving
Nederlands | 159 pagina's | Horeca Kookboek, [Heemstede] | 2021
Gedrukt boek
Mangiare Rotterdam | Dijlan van Vlimmeren De geheimen van Mangiare Rotterdam
Nederlands | 203 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek