Zoekresultaten
Resultaat 721 - 740 (van 1702)
Piet Devriendt Mosselen
Verzameling van meer dan zestig recepten met mosselen in de hoofdrol.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Maud Moody | Leonardo Pacenti Toscanini
pasta
Verzameling pastarecepten van de eigenaren van het bekende Italiaanse restaurant Toscanini in Amsterdam. Met kleurenafbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 27 MB | Carrera, Amsterdam | 2023
E-book
Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel
van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip
Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat...
Non-fictie
Nederlands | 637 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Charlotte Jacobi De patisserie
Twee families, een onmogelijke liefde en een gevaarlijk geheim
De historische roman De patisserie, het eerste deel in de gelijknamige serie van Charlotte Jacobi, is een romantische familiesaga die zich afspeelt aan het einde van de negentiende eeuw. Als de negentienjarige Ida Tritschler met haar familie naar de Elzas verhuist, kan ze niet wachten om haar nieuwe stad te ontdekken. In Straatsburg openen de Tritschlers hun droompatisserie, op een steenworp afstand van wat hun grootste rivaal blijkt te worden: de patisserie van de familie Picard. Ida is vastbesloten...
Nederlands | 11 uur 38 minuten (669 MB) | Xander, Haarlem | 2022
Luisterboek (digitaal)
Sandra Cornelissen Kook het lekker zelf!
Maak zelf vegetarische roti of een sperziebonenschotel met pindasaus. Tien recepten worden stap voor stap, met zo'n 30 tot 50 kleine foto's, uitgelegd. Met paginagrote sfeerfoto's in kleur. Voor (autistische) kinderen, met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Uitgeverij SWP, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Jenny Colgan Zomer in de kleine bakkerij
Het is eindelijk zomer in de kleine bakkerij aan het strand. Polly Waterford is gelukkiger dan ooit: haar bakkerij loopt goed en samen met Huckle, de liefde van haar leven, geniet ze van het leven in het havenstadje Mount Polbearne, dat haar thuis is geworden. Toch zit er een donker randje aan de fijne zomerbries die door het dorp waait. Selina, Polly’s vriendin die sinds kort weduwe is, wil verhuizen naar het eiland. Maar Polly draagt een geheim met zich mee dat Selina’s herstel overhoop kan gooien....
Nederlands | 10 uur 45 minuten (619 MB) | Luitingh Sijthoff, Amsterdam | 2020
Luisterboek (digitaal)
Jeroen Siebelink De vegetarische slager
Ontmoet Jaap Korteweg, een boer uit het Brabantse Zevenbergen: nuchter, ambitieus en eigenwijs. Iemand die blind is voor beren op de weg, maar kansen scherp ziet. Een eenvoudige man met een niet zo eenvoudige droom: mensen plantaardig vlees laten eten. Lékker vlees; kip, gehaktballen, shoarma, rookworst – alles waar hij zelf als vleesliefhebber zo van houdt, maar dan zonder dat er een dier aan te pas komt. Schrijver en onderzoeksjournalist Jeroen Siebelink neemt de lezer mee op het onvergetelijke...
Nederlands | 10 uur 52 minuten (939 MB) | Xander, Haarlem | 2020
Luisterboek (digitaal)
Frances Mayes Elke dag in Toscane
In ‘Elke dag in Toscane’ vertelt New York Times-bestsellerauteur Frances Mayes over het dagelijkse leven in haar geliefde Toscane. Inmiddels woont ze er al twintig jaar en blikt ze terug op haar leven in Italië, terwijl ze samen met haar man de laatste hand legt aan de grote renovatie van hun droomhuis. Als part-time bewoner en kenner van Italië geeft Mayes inzicht in de complexe samenleving, belangrijke personen en artiesten in Toscane, en introduceert uiteraard de meest hemelse recepten. Ontdek...
Nederlands | 10 uur 47 minuten (476 MB) | SAGA Egmont, København | 2022
Luisterboek (digitaal)
Liz Franklin Mama mia, ik kook zélf!
pasta, pizza en nog véél meer lekkers om zelf te maken
Italiaanse recepten voor pasta en andere gerechten, die je zelf kunt maken. Soms heb je daarbij de hulp van een ouder iemand nodig. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Chocola
In korte hoofdstukken met grote kleurenfoto's en zwart-witte en gekleurde tekeningen wordt verteld over chocola, wat het is en hoe je het maakt. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | De Ruiter, Houten | 1996
Gedrukt boek
David Melling Ruffles and the new green thing
Prentenboek over hondje Ruffles die iets aantreft in zijn etensbak dat hij niet kent. Vanaf ca. 2 jaar.
Fictie
Engels | 28 pagina's | Nosy Crow, London | 2022
Gedrukt boek
Louise Bos | Roos Voorsluis Kaapse raasdonders
het Annie M.G. Schmidt kookboek
De samenstelsters haalden allerlei lekkere gerechten uit de boeken van Annie M.G. Schmidt en geven daarvan de recepten, zodat je die ook eens zelf kunt maken. Met zwart-witte en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Querido, Amsterdam [etc.] | 1999
Gedrukt boek
Jenny Colgan Café Zon & Zee
Café Zon & Zee van Jenny Colgan is een heerlijk vertelde, geestige roman met een flinke dosis romantiek en eilandgevoel. Als je houdt van Jill Mansell of Sarah Jio is dit een boek voor jou. Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek verlaten? Flora McKenzie weet zeker dat het goed was om het kleine Schotse eiland waar ze is opgegroeid te verruilen voor de anonimiteit van de grote stad. Maar als ze voor haar werk ineens terug moet naar huis, staat ze weer oog in oog met haar...
Nederlands | 10 uur 14 minuten (590 MB) | Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2018
Luisterboek (digitaal)
Martine Laffon | Hortense De Chabaneix Het hoe zit dat? boek
Op 71 vragen over onderwerpen als kunst, techniek en wetenschap, dieren, samenleven en gevoelens worden diverse korte antwoorden gegeven. Met grappige stripachtige gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | Holland, Haarlem | 2007
Gedrukt boek
Marjan van Zeyl | N. van Hichtum Het appeltulbandje
Een oud vrouwtje, dat zin heeft in een appeltulband gaat op stap. Ze heeft geen appels in huis, maar ze heeft wel pruimen. Misschien kan ze die ruilen? Prentvertelling met sfeervolle, zachtgekleurde tekeningen. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.
Fictie
Nederlands | 21 pagina's | International Design, [Geldrop] | 2019
Gedrukt boek
Julius Jaspers BBQ, the next level
100 recepten voor de gevorderde BBQ'er
Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap...
Nederlands | 387 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
E-book
Erika Cotteleer Mmmm
Een peuter (ik-figuur) krijgt warm eten, maar wil liever een koek. Prentenboek met paginagrote kleurenillustraties in gemengde techniek. Vanaf ca. 1,5 jaar.
Fictie
Nederlands | 22 pagina's | Clavis, Hasselt, Amsterdam | 2008
Gedrukt boek
Jenny Colgan De kleine bakkerij aan het strand
In De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan staat het leven van Polly Waterford op zijn kop. Haar relatie is op de klippen en haar bedrijf is ook nog eens failliet. Kortom, ze móét weg. Ze komt terecht op Mount Polbearne, een klein schiereiland voor de kust van Cornwall, in een appartement boven een verlaten winkel. Om haar zinnen te verzetten begint ze met het bakken van brood, dat al snel meer dan een hobby wordt. Lees en leef mee met Polly die tegen wil en dank vriendschap sluit met...
Nederlands | 10 uur 37 minuten (612 MB) | LS Amsterdam, Amsterdam | 2019
Luisterboek (digitaal)
Ramon Brugman Borrelbijbel
van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je zien dat je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 739 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Julius Jaspers Spiesjes
Spiesjes laat Julius Jaspers met 70 recepten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt voor dit onderwerp, vlees, vis, groente en alle combinaties. Hij geeft al zijn favoriete spiesjes prijs met daarbij de recepten van zijn favoriete condimenten. Masterclass Spiesjes biedt voor ieder wat wils!" data-fwclientid="9673b7ad-96f3-4588-ae57-604ab379f4c4" data-maxlength="600" data-preservehtmlbullets="0" data-allowlists="0" data-crlfsubmit="1" autocomplete="off" spellcheck="false" class="field_input_main...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book