Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 101)
Carolina van Dorenmalen Lekker gelukkig
van gezond tot zondiger; treat yourself met dit bakboek van Foodie-ness
Not so guily pleasures, dat is waar het in het nieuwe bakboek Lekker Gelukkig van Carolina van Dorenmalen a.k.a. Foodie-ness om draait. Want ook als je bewust eet, kun je jezelf en anderen verwennen met gezondige, lekkere home-baked treats – zonder extra kilo’s. Of je nu ’s ochtends vroeg uit bed stapt, on the go bent, een high tea organiseert of de feestdagen viert, met deze 60 easy bakrecepten voor body en mind, zowel zoet als hartig met vegan/glutenvrij/lactosevrij kenmerk, maak je van elk moment...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Barbara Haverkamp Wijnroutes Nederland & België
ontdek de mooiste wijnstreken van de Lage Landen
Dertien wijnroutes in Nederland en België en heel veel achtergrondinformatie over ontstaansgeschiedenis, gebruikte druivenrassen, grondsoort, soorten wijnen en andere wetenswaardigheden.
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's (ePub2, 39 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Jacqueline Neslo Ketodutchie
50 lekkere en makkelijke keto- en koolhydraatarme recepten
Keto-recepten van Hollandse bodem Het keto-dieet, waarbij je koolhydraatarm en vetrijk eet, helpt veel mensen duurzaam af te vallen. En wie eenmaal de principes doorheeft, kan aan de slag. Maar er is een grote behoefte aan inspiratie om elke dag de maaltijden keto-friendly en lekker te maken. Ketodutchie is het platform van Jacqueline Neslo. Daarop inspireert zij ruim 25.000 keto'ers met simpele receptuur van ingrediënten die je gewoon in je eigen supermarkt kunt vinden. Het kookboek met meer dan...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Spectrum, Amsterdam | 2021
E-book
Ouders van Nu | Kee Huidekoper Eten voor twee
recepten en tips voor tijdens de zwangerschap
In 'Eten voor twee' geven de experts van Ouders van Nu je alle ins en outs over gezond en lekker eten als je zwanger bent en in de eerste werken erna inclusief de kraamtijd. Dit boek staat boordevol recepten die je helpen binnen een halfuur een lekkere maaltijd op tafel te toveren die ook nog eens voedzaam en gevarieerd is. Inclusief handige tips, good to know-weetjes en antwoorden van de voedingsdeskundigen van Ouders van Nu op de meest gestelde vragen van jonge ouders. Een musthave voor alle ouders...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos, Utrecht | 2021
E-book
J.C. Seidell | Jutka Halberstadt Andere kost
een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Jaap Seidell en Jutka Halberstadt maken in hun nieuwe boek ‘Andere kost’ inzichtelijk hoe de grote problemen zich verhouden tot wat er op ons bord ligt. Ons voedselsysteem kraakt in zijn voegen. Wij worden ziek, de planeet wordt ziek: verandering is bittere noodzaak. Maar veel van de problemen waarvoor we ons gesteld zien zijn van een ontmoedigende schaal. Wie heeft de macht en verantwoordelijkheid om een ommekeer tot stand te brengen? Wat kun je zelf doen, en wat moeten we samen aanpakken? Wij,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Atlas Contact, Amsterdam | 2021
E-book
Daan Remarque Nooit meer diëten
hoe je je eetgewoontes wél kunt veranderen
Gedragsverandering, zoals afvallen en gezonder gaan leven, is geen kwestie van een tijdelijke drastische aanpak, maar van gewoontes en overtuigingen blijvend doorbreken en bewust vervangen door gewenst gedrag.
Non-fictie
Nederlands | 185 pagina's (ePub2, 0,3 MB) | Volt, Amsterdam | 2022
E-book
Elly Zuiderveld | Bart Gouma BSO aan de kook!
De kinderen van de buitenschoolse opvang de Boei vervelen zich, maar dan heeft Aart een plan: de kinderen gaan op kookles! Er komt een echte chef-kok langs, Bart, de Kok van de Koning, met een echte koksmuts en glimmende potten en pannen. Hij leert de kinderen niet alleen koken, maar ook heel veel nieuwe en spannende dingen over smaken, smoren en smullen. Het gaat geweldig, tot het strenge opperhoofd Tineke Toestand zich ermee gaat bemoeien… ‘Super leuk! Zo leren de allerkleinsten al over het reilen...
Fictie
Nederlands | ePub2, 13 MB | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Joël Broekaert Van honingbij tot hagelslag
over al het lekkers dat van planten komt
Wist je dat er zonder planten geen snoepjes zouden zijn? Laat je betoveren door de verhalen achter ons voedsel dat van planten als groente, fruit, bloemen en schimmels komt. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Fictie
Nederlands | 128 pagina's (ePub3) | Ploegsma, Amsterdam | 2021
E-book
Henriët Koornberg-Spronk De duikende volleybalster
‘De duikende volleybalster’ van Henriët Koornberg-Spronk is het derde, zelfstandig leesbare deel in de sportieve kinderboekenreeks ‘FRNZ4EVER’ en gaat over Carlijn, die al sinds haar achtste op volleybal zit en kan smashen als de beste. Maar eigenlijk zou ze ook graag op duikles willen. Haar ouders denken daar anders over: Carlijn heeft al voor volleybal gekozen, en één hobby is genoeg. Bovendien hebben ze niet eens genoeg geld voor nieuwe volleybalschoenen. Maar dan komt haar trainer ineens met...
Fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 10 MB) | KokBoekencentrum Jeugd, Utrecht | 2021
E-book
Dijlan van Vlimmeren Smaak van Rotterdam
rauw. zoet. zuur. zout. bitter.
Promotie-boek ter gelegenheid van het 65ste Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam met verhalen en recepten.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Luc Hoornaert Japanese grill
the magic of Yakiniku
Non-fictie
Nederlands | 212 pagina's | Yakinuku B.V., [Terneuzen] | 2021
Gedrukt boek
Miljuschka Witzenhausen Kinderbakboek van Miljuschka & Felina
Fictie
Nederlands | 106 pagina's | Miljuschka Publishing B.V., [Leusden] | 2021
Gedrukt boek
Mascha van Berkel Dagboek van een eter
de reis naar een gezonde leefstijl
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | [Mascha van Berkel], [Ravenstein] | 2021
Gedrukt boek
Jeroen Wesselink | Frank de Bruin We can BBQ too
de favoriete recepten van 54 bekende, beruchte en andere Bastards
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | 200° Fahrenheit, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
Kookboek uit de regio Heiloo & Egmond, Limmen & Bergen aan Zee
Uitgever Sylvia Blok uit Heiloo nam het initiatief voor het kookboek uit de regio, ter ondersteuning van de horeca in de periode van Corona (2020-2021). De restaurants en eetgelegenheden uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee geven een gerecht met recept, geïllustreerd met kleurenfoto's.
Nederlands | 118 pagina's | Studio Blok, Heiloo | 2021
Gedrukt boek
De Utrechtsche gastronomie thuis
een receptenbundel van 40 restaurants en bars in Utrecht, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving
Nederlands | 159 pagina's | Horeca Kookboek, [Heemstede] | 2021
Gedrukt boek
Judith Zadoks Kuif en de lepelaars van het wad
Fictie
Nederlands | 48 pagina's | Breindok, [Utrecht] | 2021
Gedrukt boek
Sandmann Optiek 'K ook
lekkere lokale recepten; 30 lekkere recepten
Receptenboek waarin Apeldoornse restaurants hun favoriete recept delen, zodat iedereen dat thuis kan bereiden
Non-fictie
Nederlands | 40 pagina's | Sandmann Optiek, Apeldoorn | 2021
Gedrukt boek
Marian Verlaan Dit is geen kookboek
Ik weet wat ik eet
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's | In eigen beheer, [Nederland] | 2021
Gedrukt boek
Dijlan van Vlimmeren Taste of Rotterdam
raw. sweet. sour. salty. bitter.
Engels | 159 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek