Zoekresultaten
Resultaat 161 - 180 (van 202)
Koken met kinderen
101 eenvoudige en lekkere gerechten!
Recepten voor allerlei gerechten, voorzien van veel tekeningen in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Lemniscaat Lemniscaat smaakt naar meer
Verzameling recepten, die te maken hebben met verhalen uit jeugdboeken van uitgeverij Lemniscaat. Met gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 136 pagina's | Lemniscaat, Rotterdam | 2004
Gedrukt boek
Mascha van Berkel Dagboek van een eter
de reis naar een gezonde leefstijl
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | [Mascha van Berkel], [Ravenstein] | 2021
Gedrukt boek
Elke van Daal Keto Zoet
60 vertverbrandende toetjes & snacks
Non-fictie
Nederlands | 132 pagina's | Uitgegeven in eigen beheer, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Wesselink | Frank de Bruin We can BBQ too
de favoriete recepten van 54 bekende, beruchte en andere Bastards
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | 200° Fahrenheit, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
Rien Poortvliet Kabouter recepten
voor kabouters van 0 tot 400 jaar
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je allerlei gerechten klaarmaakt, zoals lammetjespap, erwtensoep en pannenkoeken. Met kleurentekeningen van kabouters. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Kok Omniboek, Kampen | 2006
Gedrukt boek
Vrolijke taarten voor kids
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2011
Gedrukt boek
Francesca Massa | Gisèle Boulanger-Vibier Koken
eenvoudige recepten om te koken en tegelijkertijd plezier te hebben!
Hoe maak je hamburgers, worteltaart of pannenkoekjes? Stapsgewijze uitleg, met kleurentekeningen, van achttien recepten. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 45 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 2010
Gedrukt boek
De Kas Restaurant De Kas
Geschiedenis en filosofie van het restaurant, een beschrijving van rassen en gewassen alsmede een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Studio Roozen, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Sam Stern Mega vega
Vegatarisch kookboek voor jongeren en studenten.
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's | Ploegsma, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Henk Eickes Bourgondisch Maastricht
47 Maastrichtse koks
Nederlands | 160 pagina's | Studio Leon | 2022
Gedrukt boek
Don Philpott | Pam Philpott Koken uit je rugzak
en handboek voor hongerige kampeerders en wandelaars
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Gottmer/Becht, Haarlem | 2007
Gedrukt boek
Annemarie Bon Kook het jaar rond
zelf lezen+ zelf koken
Drie meisjes leggen stap voor stap uit hoe je eenvoudig, in alle jaargetijden, lekkere dingen kunt maken. Met foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 7 t/m 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 26 pagina's | Zwijsen, Tilburg | 2006
Gedrukt boek
Shirma Rouse Shirma's soul kitchen 2
#Foodforthought
Non-fictie
Nederlands | 169 pagina's | Shirma Rouse, [Rotterdam] | 2023
Gedrukt boek
Philip Mechanicus | Judith Ten Bosch Een warm pannetje
In de vorm van een verhaal worden zowel de ingrediënten als de bereidingswijze van diverse recepten beschreven. Met paginagrote kunstzinnige kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 26 pagina's | Leopold, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Kookboek uit de regio Heiloo & Egmond, Limmen & Bergen aan Zee
Uitgever Sylvia Blok uit Heiloo nam het initiatief voor het kookboek uit de regio, ter ondersteuning van de horeca in de periode van Corona (2020-2021). De restaurants en eetgelegenheden uit Heiloo, Egmond, Limmen en Bergen aan Zee geven een gerecht met recept, geïllustreerd met kleurenfoto's.
Nederlands | 118 pagina's | Studio Blok, Heiloo | 2021
Gedrukt boek
Dijlan van Vlimmeren Taste of Rotterdam
raw. sweet. sour. salty. bitter.
Engels | 159 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
AnnaMaria Bornstein Lekker leuk koken met kids
Recepten van onder meer pasta, vis, soepen en gebak om samen met kinderen vanaf ca. 4 jaar te maken. Met kleurenfoto's van kinderen in de keuken.
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2007
Gedrukt boek
De Utrechtsche gastronomie thuis
een receptenbundel van 40 restaurants en bars in Utrecht, ieder met hun eigen stukje culinaire beleving
Nederlands | 159 pagina's | Horeca Kookboek, [Heemstede] | 2021
Gedrukt boek
Mangiare Rotterdam | Dijlan van Vlimmeren De geheimen van Mangiare Rotterdam
Nederlands | 203 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek