Zoekresultaten
Resultaat 1 - 9 (van 9)
Nancy McDougall Kids in de keuken
heerlijke recepten voor koken met kinderen
Stapsgewijze uitleg van 150 recepten van o.a. snacks, hoofdgerechten, toetjes en traktaties. Met uitleg over kooktermen, keukengerei en voedingsleer en kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Nancy McDougall De kinderkookbijbel
heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar
Ruim 150 recepten van snacks, lichte maaltijden, hoofdgerechten, lekkers bij de thee, nagerechten, drankjes en feestelijke traktaties worden stapsgewijs uitgelegd. Met uitleg over veiligheid, kooktermen, keukengerei en voedingsleer. Voorzien van veel kleurenfoto's. Onder begeleiding/toezicht vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2011
Gedrukt boek
Amanda Grant Zelf gekweekt!
kinderen koken uit eigen tuin
Stapsgewijs leer je hoe je allerlei groenten en fruit kweekt, vanaf het zaaien en planten tot de verzorging en oogst. Met recepten en weetjes over tuinieren. Met veel kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 7 jaar; zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Becht, Haarlem | 2010
Gedrukt boek
Sergiy Kabachenko Leuk en gezond eten met kinderen!
Uitgelegd wordt hoe je van boterhammen met bijvoorbeeld groenten of vruchten leuke en gezonde creaties maakt als een vlinder, spook of helikopter. Stapsgewijze uitleg van zestig variaties met kleurenfoto's. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 2012
Gedrukt boek
Brent Agin | Shereen Jegtvig Superfood voor dummies
Wil jij gezonder eten, afvallen en je weerstand versterken? Dat kan met superfoods! Dit enthousiasmerende boek vertelt je alles wat je daarvoor moet weten: waarom je superfoods nodig hebt, wat de wetenschap erachter is, hoe je superfoods bereidt en hoe je ervan kunt profiteren. Van bananen en worteltjes tot havermout en sardines: dit boek geeft je een gezonde kijk op goed eten! Brent Agin is huisarts en heeft een eigen praktijk gericht op voeding en verbetering van de gezondheid. Als medisch directeur...
Non-fictie
Nederlands | 306 pagina's (ePub2, 3,4 MB) | BBNC Uitgevers, Amersfoort | 2016
E-book
F.M. Stoll | W.H. de Groot Het nieuwe Haagse kookboek
recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort, Den Haag
Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,8 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2010
E-book
Onno H. Kleyn | Loethe Olthuis 52 weekendmenu's
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2010
Gedrukt boek
Toor de Haas Eenvoudig gelukkig
Aanwijzingen voor een gelukkig en bewust leven met als uitgangspunten met weinig middelen zoveel mogelijk doen en goede, eerlijke voeding.
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Boekscout.nl, Soest | 2010
Gedrukt boek
Keda Black Kook!
de basis
Lees hoe eenvoudig het is om gerechten als een omelet, wentelteefjes of spaghetti te maken. Uitleg met stripachtige zwart-wittekeningen, praktische weetjes en kleurenfoto's van de gerechten. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 68 pagina's | Terra, Arnhem | 2011
Gedrukt boek