Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 25)
Nancy McDougall Kids in de keuken
heerlijke recepten voor koken met kinderen
Stapsgewijze uitleg van 150 recepten van o.a. snacks, hoofdgerechten, toetjes en traktaties. Met uitleg over kooktermen, keukengerei en voedingsleer en kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Nancy McDougall De kinderkookbijbel
heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar
Ruim 150 recepten van snacks, lichte maaltijden, hoofdgerechten, lekkers bij de thee, nagerechten, drankjes en feestelijke traktaties worden stapsgewijs uitgelegd. Met uitleg over veiligheid, kooktermen, keukengerei en voedingsleer. Voorzien van veel kleurenfoto's. Onder begeleiding/toezicht vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2011
Gedrukt boek
Annie Rigg Feest in de keuken!
winterse recepten voor kinderen
Recepten voor allerlei zoete en hartige gerechten voor de winterse feestdagen worden stap voor stap uitgelegd. Met kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 4 jaar; zelfstandig vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Becht, Haarlem | 2012
Gedrukt boek
Sergiy Kabachenko Leuk en gezond eten met kinderen!
Uitgelegd wordt hoe je van boterhammen met bijvoorbeeld groenten of vruchten leuke en gezonde creaties maakt als een vlinder, spook of helikopter. Stapsgewijze uitleg van zestig variaties met kleurenfoto's. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Rebo Productions, Lisse | 2012
Gedrukt boek
Huib Edixhoven Dom Pérignon in een rugzak
Een reeks smakelijk vertelde reisimpressies van over de gehele wereld aangevuld met actuele informatie over druiven, wijn en producenten.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,1 MB | Carrera, Amsterdam | 2010
E-book
Ed McCarthy | Mary Ewing-Mulligan De kleine wijn voor Dummies
Voor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede wijn weet uit te zoeken. Maar wijn hoeft helemaal geen obstakel voor je te zijn, dankzij dit handige boekje. Van de keuze, de opslag en het serveren van een fantastische fles wijn tot het combineren van wijn met eten: je leest het allemaal in deze boordevolle wijngids. Ed McCarthy schrijft regelmatig in 'Wine Enthusiast' en 'The Wine Journal'. Mary Ewing-Mulligan is eigenaar van het International...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1 MB | Voor Dummies, Amersfoort | 2017
E-book
Brent Agin | Shereen Jegtvig Superfood voor dummies
Wil jij gezonder eten, afvallen en je weerstand versterken? Dat kan met superfoods! Dit enthousiasmerende boek vertelt je alles wat je daarvoor moet weten: waarom je superfoods nodig hebt, wat de wetenschap erachter is, hoe je superfoods bereidt en hoe je ervan kunt profiteren. Van bananen en worteltjes tot havermout en sardines: dit boek geeft je een gezonde kijk op goed eten! Brent Agin is huisarts en heeft een eigen praktijk gericht op voeding en verbetering van de gezondheid. Als medisch directeur...
Non-fictie
Nederlands | 306 pagina's (ePub2, 3,4 MB) | BBNC Uitgevers, Amersfoort | 2016
E-book
F.M. Stoll | W.H. de Groot Het nieuwe Haagse kookboek
recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort, Den Haag
Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,8 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2010
E-book
Marijke Sterk | Jeanine Schreuders Marokko
Eén kijkje in de Marokkaanse keuken en je bent om. Ervar de overvloed van heerlijke geuren en glinsterende kleuren. In dit Afrikaanse land zijn specerijen als venkel en komijn tezamen met oranjebloesemwater, saffraan en koriander onmisbaar. Lamskoteletjes met korianderpanade, tagine met kip, peer en honing, kebab met muntsaus... Vergeet ook de traditionele couscousgerechten niet en de pittige dips voor Marrokaans brood: betoverend lekker én in een handomdraai op tafel! * Lekker, makkelijk én snel...
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's (ePub2, 6,4 MB) | Inmerc, Utrecht | 2010
E-book
Bart Van Loo Als kok in Frankrijk
literaire recepten, culinaire verhalen
Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's (ePub2, 2,8 MB) | Meulenhoff, Amsterdam | 2010
E-book
Petra Drenth Cocktails op klompen
Een jonge Amsterdamse is haar drukke leven zat en neemt een baan aan in een Drents dorp.
Fictie | Humoristische roman | Romantische verhalen
Nederlands | ePub2, 0,9 MB | Van Holkema & Warendorf, Houten [etc.] | 2010
E-book
Amber Albarda Eet jezelf mooi, slank & gelukkig
Basisboek van Amber geheel geactualiseerd Meteen na verschijnen in 2010 bleek Amber Albarda met haar Food-IQ-methode een schot in de roos: media en publiek omarmden haar gedegen kennis over voeding en levensstijl. Meer dan 65.000 exemplaren vlogen de toonbank over. Zij schreef sindsdien nog vijf succesvolle boeken boordevol recepten, informatie, en met prachtige fotografie. Geheel geactualiseerd verschijnt de bestseller Eet jezelf mooi, slank & gelukkig opnieuw, in een vormgeving die dit basisboek...
Non-fictie
Nederlands | 251 pagina's (ePub2, 6,5 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Tom Kellerhuis Het roer om
journalist laat zich omscholen tot chef-kok
In 2008 besloot de bekende journalist Tom Kellerhuis (46) zijn goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur (de machtigste functie achter het nietje in de Amsterdamse Grachtengordel) van het destijds zeer roemruchte opinieweekblad HP/De Tijd op te offeren. Hij meldde zich aan voor de koksopleiding aan het ROC van Amsterdam, en ging tussen de pubers als leerling-kok werken in tal van beroemde restaurants in binnen- en buitenland. Deze ingrijpende beslissing veranderde zijn leven drastisch; de eens...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,3 MB | Carrera, Amsterdam | 2011
E-book
Rudy Proesmans Optimaal gezond zonder medicijnen
houd ziekte op afstand door de juiste voeding
Nooit lag het geneesmiddelengebruik zo hoog als nu. We gaan er vaak van uit dat we medicijnen moeten nemen om onze gezondheid op peil te houden. In plaats van groenten, fruit, vette vis, volkorenproducten en noten te eten, slikken we cholesterolverlagers, zuurremmers, pijnstillers en antidepressiva. Medicijnen zijn geen oplossing om gezond te worden en te blijven. Onze voeding daarentegen is nog altijd het beste geneesmiddel. In Optimaal gezond zonder medicijnen houdt dokter Rudy Proesmans een hartstochtelijk...
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's (ePub, 1,2 MB) | Standaard Uitgeverij, Antwerpen | 2010
E-book
Jon Gabriel De Gabriel-methode
Tips om af te vallen zonder dieet door de oorzaak van het overgewicht aan te pakken en onbewerkt voedsel te eten.
Non-fictie
Nederlands | ePub, 0,5 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2011
E-book
Brian Clement Supplementen onder de loep
vitaminen, mineralen en hun effect op je gezondheid
Kritische kanttekeningen bij het gebruik van chemisch geproduceerde vitaminen en mineralen.
Non-fictie
Nederlands | 216 pagina's (ePub, 0,4 MB) | VBK Media, Utrecht | 2010
E-book
Frans van Munster Lekkerissimo
belevenissen op het platteland van Zuid-Italië
Persoonlijk verslag van het leven op het Zuid-Italiaanse platteland, doorspekt met Italiaanse recepten.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's (ePub2, 1,7 MB) | Contact, Amsterdam | 2010
E-book
Gina Ford Toptips voor moeilijke eters
Adviezen en tips om peuters en kleuters gezond te laten eten. Voor opvoeders met kinderen vanaf ca. 1 t/m 5 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Terra, Arnhem | 2011
Gedrukt boek
Toor de Haas Eenvoudig gelukkig
Aanwijzingen voor een gelukkig en bewust leven met als uitgangspunten met weinig middelen zoveel mogelijk doen en goede, eerlijke voeding.
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Boekscout.nl, Soest | 2010
Gedrukt boek
Onno H. Kleyn | Loethe Olthuis 52 weekendmenu's
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2010
Gedrukt boek