Zoekresultaten
Resultaat 1 - 5 (van 5)
Angela Royston Hoe wordt chocolade gemaakt?
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe chocolade wordt gemaakt, vanaf de grondstoffen tot het uiteindelijke product. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Ars Scribendi, Etten-Leur | 2009
Gedrukt boek
Yvonne van Osch Alcohol
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2005
Gedrukt boek
Anke van Hasselt De bakker
In korte hoofdstukken met meestal paginagrote kleurenfoto's en zwart-witte en gekleurde tekeningen in de tekst wordt van alles verteld over het werk van de bakker. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2005
Gedrukt boek
Marianne Meulepas Brood
Non-fictie
Nederlands | 16 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2005
Gedrukt boek
Neil Morris Zout
In het kort wordt informatie gegeven over zout voor wat betreft de herkomst, hoe het wordt gewonnen, de toepassingen en in hoeverre zout van belang is voor ons lichaam. Met foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Corona, Etten-Leur | 2007
Gedrukt boek