Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 40)
Annemarie van den Brink Taarten
Non-fictie
Nederlands | 16 pagina's | Noordhoff Uitgevers, Groningen [etc.] | 2013
Gedrukt boek
Cees Holtkamp | Jonah Freud De kleine banketbakker
Bakboek met recepten voor zoete lekkernijen als koekjes, gebak, toetjes, snoep en enkele hartige hapjes. Met puntsgewijze bereidingswijze en kleurenfoto's van het resultaat. Onder begeleiding vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 108 pagina's | De Kookboekhandel, [Amsterdam] | 2013
Gedrukt boek
Ilse Bryssinck Halloween
creatief zijn met eten
Maak zelf een Halloweenpizza of spinnenwebbensoep. Stapsgewijze uitleg van recepten voor een Halloweenfeestje. Met kleurenfoto's van het eindresultaat. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelf koken vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | [Ilse Bryssinck], [De Klinge] | 2013
Gedrukt boek
Katrien Van De Steene Hippe traktaties
knutselideetjes
Ideeën om cadeautjes, verpakkingen of traktaties voor kinderfeestjes te maken. Met veel kleurenfoto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 87 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013
Gedrukt boek
Ella's Kitchen Ella's kitchen, het kookboek
100 inspirerende recepten voor kleine en grote chefs
Ruim honderd recepten voor baby's, peuters en kleuters worden puntsgewijs uitgelegd. Met veel tips om kinderen kennis te laten maken met o.a. de smaken van voedsel. Voor opvoeders van kinderen van ca. 1 t/m 6 jaar, die bij de bereiding kunnen helpen.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., [Uithoorn] | 2015
Gedrukt boek
Lekkerbekkenboek
Maak de favoriete recepten van o.a. K3, Wickie en Rox. Stap voor stap uitleg van bv. appelchips, spaghettibeestjes en een fruitzwaard. Met enkele verhaaltjes en veel kleurenillustraties. Met wat hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 61 pagina's | Studio 100, Schelle | 2013
Gedrukt boek
Marije Sietsma | Werner Drent Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol plakkerige, handige en explosieve experimenten
Recepten van ruim veertig heel bijzondere stamppotten. Met leuke proefjes, weetjes over groenten, grappige effecten (bv. winden en boeren) en ook collageachtige kleurenillustraties. Met wat hulp, vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Uitgeverij Loopvis, Groningen | 2013
Gedrukt boek
Marij Sloothaak Op kook avontuur! Met Jonnie en Thérèse Boer
een culinair kinderkook- en leesboek met recepten van Jonnie Boer
Chef-kok Jonnie Boer bereidt samen met zijn gezin een maaltijd voor. Verhaal wordt afgewisseld met twaalf recepten, kook- en eetweetjes en uitleg over gezond eten. Met grappige kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, recepten vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 97 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2013
Gedrukt boek
Susie Bentley-Taylor | Bekah Moore Bakken met de Bijbel
Bak scheppingskoekjes of lamsburgers bij de uittocht uit Egypte. Bij twintig bijbelverhalen worden stap voor stap, met kleurentekeningen, (bak)recepten uitgelegd. Met kleurenfoto's van het resultaat. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelf bakken vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Columbus, Heerenveen | 2017
Gedrukt boek
TLC Fotostudio Muffins & cupcakes
Bak zelf lekkere muffins en cupcakes. Achtentwintig recepten worden stap voor stap uitgelegd. Met Hello Kitty-illustraties en kleurenfoto's van de resultaten. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelf bakken vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2013
Gedrukt boek
Ida Skivenes Kunst op je bord
Versier je boterham, pannenkoek of bordje yoghurt en tover ze om tot de Eiffeltoren, een vliegtuig of een schilderij van een beroemde schilder. Met stapsgewijze uitleg, ook van basisgerechten, en mooie kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Clavis, [Amsterdam] | 2014
Gedrukt boek
Sarah Bauwens | An Vissers Pottengluren bij de buren
de wereld op je bord
Wat eten mensen uit landen als Suriname, Brazilië en Thailand? Uitleg van recepten uit tien landen, weetjes over hun eetgewoontes en kleurenfoto's. Met enige hulp vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2013
Gedrukt boek
Mari Maris Mari's groentebijbel
van aardappelpuree tot zuringsoufflé
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante wetenswaardigheden...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Lise Weuts Kijk ik kook
kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking
Recepten van 25 gerechten als een omelet, ontbijtje en een milkshake worden stapsgewijs uitgelegd. Grote uitgave met kleurenfoto's van alle handelingen. Voor jongeren met een verstandelijke handicap vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013
Gedrukt boek
Sandra Ysbrandy Aan de keukentafel
70 recepten om samen van te genieten
70 gerechten om samen van te genieten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 326 pagina's (ePub3, 87 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget
ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker
Veel mensen denken dat je handenvol geld kwijt bent als je gezond wilt eten. Heleen Quantrill bewijst met dit kookboek het tegendeel. Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Sommige biologische producten zijn inderdaad duurder dan de niet-biologische. Maar als je bedenkt wat je bespaart door alle pakjes en zakjes in de winkel links te laten liggen, valt het reuze mee. Bovendien is gezond eten veel aantrekkelijker, omdat de smaak verrassend puur is. Na het succes van Eet goed, voel je goed schreef Heleen...
Non-fictie
Nederlands | 52 pagina's (ePub2, 3 MB) | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015
E-book
Mari Maris Groentebijbel
van aardappelpuree tot zuringsoufflé
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot om na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante...
Non-fictie
Nederlands | 527 pagina's (ePub2, 15 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Eric van Veluwen | Robèrt van Beckhoven Quinoa
nummer 1 superfood
Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert. Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 61 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book
Alain Caron | Roel James | Wim de Jong Tour d'Alain
een culinaire reis door Frankrijk
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in...
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's (ePub3, 116 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book
Alain Caron | Richard van Oostenbrugge | Lars Hamer We love beef
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In We Love Beef laten chefs Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Als je rundvlees koopt van topkwaliteit, geniet je van meer dan alleen biefstuk en burgers. We Love Beef is gelardeerd met foto's van Richard en Alain in Engeland, waar ze gepassioneerde veeboeren en slagers bezochten, door Londen scharrelden speurend...
Non-fictie
Nederlands | 169 pagina's (ePub3, 73 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book