Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 46)
Shane Kluivert Koken met Shane
40 recepten stap-voor-stap, voor kinderen en ouders
Shane (11), de zoon van voetballer Patrick Kluivert, laat zien hoe je allerlei lekkere gerechten maakt. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's van veertig gerechten, verdeeld in het ontbijt, snacks, voor de hele familie, zoet en 3X (variaties). Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Simone van der Wal Polles Taartenboek
maak zelf de lekkerste taarten, cakejes en koekjes uit de keuken van Symbolica!
Bak samen met Polle en zijn vrienden van de Efteling allerlei soorten taarten, koekjes, traktaties en drankjes. Met stapsgewijze uitleg, kleurenfoto's van de taarten en tekeningen van Eftelingfiguren. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Jean-François Mallet Simplissime
Disney; het allermakkelijkste familiekookboek ter wereld
Kook zelf Sneeuwwitjes bossoep, een salade van Mickey Mouse of Tnkerbells stoofpotje. Kies een van de honderd gerechten die passen bij je Disneyheld, van een hoofdmaaltijd tot soep en koekjes. Met afbeelding van disneyfiguren, foto's van wat je voor het gerecht nodig hebt en grote kleurenfoto's van de resultaten. Met hulp vanaf ca. 7 jaar, zelf koken vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Ajax Foundation | Lisa Hartog | Bram van Beek Koken met drie sterren
het Ajax receptenboek
Bekende voetballers als Justin Kluivert, Joël Veltman en Hakim Ziyech, en ook enkele jeugdspelers, vertellen wat hun lievelingsrecept is. Met korte interviews, uitleg van lekkere en gezonde recepten en veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Kick Uitgevers, Rotterdam | 2018
Gedrukt boek
Nicky Opheij | Sabine Brusse On a mission
no more fitgirls, goodbye diëten, 30 recepten voor écht eten; Nicky over innerlijke en uiterlijke beauty
Voormalig Miss Nederland Nicky Opheij (1995) vertelt hoe de modellenwereld in elkaar zit en welke negatieve effecten dat heeft gehad. Haar relatie met o.a. eten raakte ervan in de war. Met tips over gezondheid, positief zelfbeeld, veel gezonde recepten en kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | [Jumbo Supermarkten], [Amersfoort] | 2018
Gedrukt boek
Vitataal Koken zonder bla bla
Wil je een pizza met chorizo maken, een malse lamscurry of marmercake? Recepten van 200 maaltijden worden eenvoudig, vooral via fotootjes en tekeningen in kleur, uitgelegd. het Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 408 pagina's | De Lantaarn, [Ede] | 2019
Gedrukt boek
Vitataal Koken zonder bla bla
light
Wil je gevulde tomaten, koolvisfilet met parmezaanse kaas of een gegratineerde peer maken? Recepten van 65 lichte maaltijden worden uitgebeeld met fotootjes en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 138 pagina's | De Lantaarn, Ede | 2020
Gedrukt boek
Heleen Ligtelijn Het slanke brein
Ontdek je eettype en val blijvend af
Dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn rekent in Het slanke brein eindelijk af met het jojo-effect. Afvallen en slank blijven is niet een kwestie van calorieën tellen, maar van je eetgedrag veranderen. Met dit boek kun je testen welk type eter je bent en leren hoe je daar vervolgens het beste naar handelt. Je leert om weer normaal te eten, gezond af te vallen en eindelijk op gewicht te blijven. Dit boek verscheen eerder onder de titel Op dieet? Doe normaal! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 4 uur 51 minuten (279 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Luisterboek (digitaal)
Lisa Mosconi Eet je slim
neurowetenschap en het effect van voeding op onze hersenen
In ‘Eet je slim’ vertelt neurowetenschapper Lisa Mosconi, die al jaren onderzoek doet naar de effecten van voeding op de werking en conditie van onze hersenen, hoe je voedingspatroon invloed heeft op je cognitieve vermogens, zowel op de korte als op de lange termijn. Zo heeft een tekort aan water direct effect op je concentratievermogen en kan gezond eten de kans op Alzheimer sterk verkleinen. Mosconi laat zien hoe onze hersenen werken en welke invloed voeding daarop heeft. Eet je slim is een prikkelend...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,8 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019
E-book
Jasper Kool Tosti
In Masterclass Tosti laat Jasper Kool aan de hand van 50 recepten zien dat je met tosti's oneindig kunt variëren. Iedereen kent de tosti ham-kaas en tosti ananas, maar heb je ook weleens gedacht aan een tosti met gamba's en sambalkaas, een zoete tosti met witte chocolade en aardbeien, of juist hartig met gegrilde bataat of een tosti Chinese baopao? Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! Verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek,...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 17 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Sandra Bekkari Nooit meer diëten
Vlaanderen viel als een blok voor de sympathieke voedingsdeskundige Sandra Bekkari. En als nieuw VTM-gezicht in een dagelijks kookprogramma zal haar populariteit alleen maar stijgen. Met haar Sana-methode en de 'Nooit meer diëten'-boekenreeks inspireert ze iedere dag opnieuw meer mensen om de overstap te maken naar een gezondere levensstijl. In 'Nooit meer diëten 4' legt Sandra Bekkari uit hoe een gezonde levensstijl je een positiever en gelukkiger persoon maakt. Wat je eet, heeft invloed op je...
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 21 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2018
E-book
Meneer Wateetons | S. Mulder Worstbijbel
van malen tot knopen en van drogen tot roken
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke...
Non-fictie
Nederlands | 729 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Gerrit Jan Witzel | Quinta Witzel Het poké kookboek
50 overheerlijke recepten uit de keuken van Poké Perfect
Complete maaltijden geserveerd in een kom.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's (ePub2, 24 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2018
E-book
Kees Raat Chocoladebijbel
van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding
Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 120 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Vivian Reijs Herstel je hormonen in 10 stappen
Gids voor vrouwen voor een gezonde levensstijl; met recepten.
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Jonno Proudfoot De complete koolhydraatarme keuken
voor mensen die van goed eten houden
In ‘De complete koolhydraatarme keuken’ presenteert Jonno Proudfoot koolhydraatarme recepten waar je de rest van je leven plezier van hebt. Hij leert je alles over essentiële kooktechnieken en over smaakcombinaties uit bijna veertig wereldkeukens. Sinds de bestseller ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk (De Real Meal Revolutie)’ weten we dat de in dit boek beschreven leefstijl zorgt voor een betere gezondheid in elk opzicht en voor iedereen. Nu verschijnt het vervolg, met meer dan 300 nieuwe recepten....
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 56 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019
E-book
Sergio Herman Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super...
Non-fictie
Nederlands | 372 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Lisette Kreischer The plant pharmacy
koken met de kracht van de natuur
Recepten voor oliën, kruidenazijn, elixers, maaltijden en lekkers, waarin geneeskrachtige planten zijn verwerkt.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Marjolein Dubbers Eet meer energie
voor een vitaal en vrolijk leven
Vrijwel iedereen wil meer energie, maar bijna niemand weet hoe ons lichaam energie aanmaakt. Marjolein Dubbers heeft een passie voor levensenergie, dook diep in deze materie en ontdekte een goed verborgen geheim. Energie wordt aangemaakt in de mitochondriën (je energiefabriekjes), die zich bevinden in al je cellen. Je hebt zelf grote invloed op de hoeveelheid én de kracht van je mitochondriën. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol: je kunt letterlijk meer energie eten! Met 30 heerlijke...
Non-fictie
Nederlands | 267 pagina's (ePub2, 61 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
E-book
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book