Zoekresultaten
Resultaat 1 - 15 (van 15)
Sarah Ridley Van bloem tot honing
Waar komt honing eigenlijk vandaan? Lees hoe (honing)bijen honing maken en wat de rol van de imker daarbij is. Ook wordt uitgelegd waarom bijen zo belangrijk voor de mens zijn. Met veel grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 23 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2020
Gedrukt boek
Jill Schirnhofer Bakken met Jill
want homemade is het allerlekkerst!
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Juliette Lalbaltry Taartenfeest!
de leukste kindertaarten
Bak je eigen feesttaart, zoals een gezellige poezentaart, vliegende schotel of piratenboot. Uitleg, stap voor stap, van 40 taarten. Met vier basisrecepten en een kleurenfoto van elke taart. Met hulp vanaf ca. 7 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 92 pagina's | Uitgeverij Ploegsma, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Simone van der Wal Polles Taartenboek
maak zelf de lekkerste taarten, cakejes en koekjes uit de keuken van Symbolica!
Bak samen met Polle en zijn vrienden van de Efteling allerlei soorten taarten, koekjes, traktaties en drankjes. Met stapsgewijze uitleg, kleurenfoto's van de taarten en tekeningen van Eftelingfiguren. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Helena Welvaert Mijn kind bakt graag
meer dan 20 lekkere recepten stap voor stap
Meer dan twintig recepten voor cake, koekjes en andere lekkernijen om zelf klaar te maken. Met gekleurde stap-voor-stap illustraties en kleurenfoto’s. Met wat hulp vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Helena Welvaert Mijn kind bakt graag!
Wil je broodpudding of zandkoekjes maken? Uitleg, stap voor stap met tekeningen, van twintig eenvoudige bakrecepten. Met kleurenfoto's van de baksels. Met wat hulp vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Meike Schaling Kleine taartjes
Kleine taartjes van Petit Gâteau: voor alle bakkers
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Hiljo Hillebrand Broodbijbel
van allinson tot zuurdesembrood
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...
Non-fictie
Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Gerrit Jan Witzel | Quinta Witzel Het poké kookboek
50 overheerlijke recepten uit de keuken van Poké Perfect
Complete maaltijden geserveerd in een kom.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's (ePub2, 24 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2018
E-book
Kees Raat Chocoladebijbel
van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding
Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 120 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Rutger van den Broek Koekjesbijbel
Rutger bakt van amandelkrullen tot Zeeuwse speculaas
Verzameling koekjesrecepten van de voormalig 'Heel Holland Bakt'-winnaar.
Non-fictie
Nederlands | 689 pagina's (ePub3, 48 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Jasper Kool Het ultieme tostiboek
Krokant van buiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees. Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Werner Drent Stamppotbijbel
van aardappel tot boerenkool en van pompoen tot zuurkool
STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBER Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot 'moderne stamppotten' als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot met zeekraal en gamba's. Maar je kunt nog meer met stamppot:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 43 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Mari Maris Saladebijbel
van bietenpolonaise tot Caesar en van Niçoise tot zilte aspergesalade
Saladebijbel, want salade is zoveel meer dan een blaadje sla met een beetje olie en azijn. In deze kookbijbel vind je natuurlijk alle klassiekers, maar ook verrassende, eigentijdse salades. Van pompoen met pit in de herfst tot klassieke komkommersalade in de zomer. Voor elk seizoen ruim 50 recepten met vis-, vlees-, en vegavariaties én suggesties voor de stevige trek. De recepten zijn ingedeeld per seizoen om zo het hele jaar borden vol inspiratie te geven. Ook worden de basisbeginselen zoals het...
Non-fictie
Nederlands | 759 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Peter Klosse Wildbijbel
werken met wild
Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book