Zoekresultaten
Resultaat 1 - 15 (van 15)
Rutger van den Broek | Mark Haayema ’t Verrukkelijke kinder bakboek
De familie Bakker maakt het hele jaar door de lekkerste taarten, broodjes en koekjes. Uitleg van bakrecepten voor elk seizoen. Met korte verhalen, gedichten, kleurenillustraties en kleurenfoto's van elk baksel. Met wat hulp vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Rubinstein, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Gabriele Gugetzer | Stephanie Juliette Rinner Bakpret met kinderen
Wil je een sinaasappelkoek, pruimencrumble of karnemelkscones maken? Stap voor stap worden 24 recepten van allerlei koekjes en cakejes uitgelegd. Ook uitleg van 7 soorten deeg. Met kleurenfoto's van de baksels. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar, icoontjes laten zien hoe jongere kinderen kunnen meehelpen.
Non-fictie
Nederlands | 78 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2020
Gedrukt boek
Bakken als de beste!
Wil je allerlei soorten cupcakes, feestelijke taarten of bijzondere broden bakken? Bekijk dan de recepten die stapsgewijs met kleine kleurenfoto's worden uitgelegd. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kluitman, [Alkmaar] | 2020
Gedrukt boek
Karin Luiten Bakken: zoet & hartig
Wil je je familie of vrienden trakteren op gehaktdriehoekjes, jamkoekjes of appeltjes uit de oven? Deze en andere recepten voor allerlei gerechten worden stap voor stap uitgelegd. Met eetweetjes en kleine grappige kleurenillustraties en-foto's. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 44 pagina's | Uitgeverij Ploegsma, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Karin Luiten Pizza & pasta
Waarom zou je zelf niet eens (Turkse) pizza of pasta maken? Bijna vijftien recepten voor allerlei soorten pizza's en pasta's worden stap voor stap uitgelegd. Met eetweetjes en kleine grappige kleurenillustraties en-foto's. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 44 pagina's | Uitgeverij Ploegsma, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Olivia Potts Een halfbakken idee
over liefde, rouw en taart
Als de moeder van een advocate overlijdt, besluit ze in een waas van verdriet een opleiding tot patissier te gaan volgen.
Non-fictie
Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 0,4 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book
Manon van Essen Pizza
Recepten voor zelfgemaakte hartige of zoete pizza’s met een groentebodem als basis.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 65 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Rutger van den Broek Cakes
In Masterclass Cakes laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren. Met het winnen van de eerste editie van 'Heel Holland bakt', diverse bestsellers - waaronder Bakbijbel en Koekjesbijbel - en zijn veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl mag hij zichzelf gerust master van het bakken noemen. Dit keer geeft Rutger zijn meest favoriete cakerecepten prijs: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake...
Non-fictie
Nederlands | 228 pagina's (ePub3, 59 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Hans Spitsbaard Taartbijbel
van red velvet en tarte citron tot chocoladetaart met gezouten karamel
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 28 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Ramon Brugman Dips
In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma 'Binnenste Buiten' mag Ramon zichzelf gerust master in de keuken noemen. In Masterclass Dips staan bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 57 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Regula Ysewijn Brits bakboek
zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis
Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.
Non-fictie
Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rutger van den Broek Het makkelijke bakboek
Met Het makkelijke bakboek bewijst Rutger van den Broek in 100 recepten dat bakken niet altijd moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Stap voor stap, weinig ingrediënten, een korte bereidingstijd en zonder moeilijke technieken of dure apparaten. Meer dan een kom, handmixer, steelpan, oven en een aantal standaard bakvormen en wat keukengerei heb je niet nodig. Van kaneelscones met cranberry's tot tuttifrutticake, van amandelcroissants tot baklava met walnoten en van chocoladesalami tot gemberpannenkoeken....
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Bart van Olphen | Eline Cox Vis uit blik 2
Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik. Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Julius Jaspers Groente op de BBQ
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Meneer Wateetons Over charcuterie
Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
Non-fictie
Nederlands | 609 pagina's (ePub3, 84 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book