Zoekresultaten
Resultaat 1 - 16 (van 16)
Sandra Bekkari Missie gezond gewicht
80 nieuwe en snelle gerechten
Je wil een snelle, lichte en zomerse maaltijd, maar niet voor de zoveelste keer diezelfde salade op tafel zetten. Herkenbaar? Dan is het eerste boek in de nieuwe reeks van Sandra Bekkari een must-have. In 80 gloednieuwe, gezonde recepten geeft Vlaanderens bestsellerauteur een berg inspiratie voor een zomerse tafel vol lekkers. We leven in een omgeving die ons stimuleert om te veel te eten en te weinig te bewegen. En dat is nefast voor onze algemene gezondheid. Missie gezond gewicht biedt hiervoor...
Nederlands | 147 pagina's (ePub2, 28 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Edegem | 2024
E-book
Bloeme Burema Briljante bonen
Bonen saai? Echt niet! Ze hebben alleen een grote fanclub nodig. In briljante bonen laat Bloeme Burema zien hoe veelzijdig bonen zijn en hoe lekker en gemakkelijk je ermee kunt koken. Van snelle recepten voor drukke dagen tot aan borrelhappen en restaurantwaardige gerechten voor fancy etentjes. Dit is het type boek dat je er iedere dag, voor elke gelegenheid bij kunt pakken. En hadden we al gezegd dat het voor jezelf én voor de wereld hartstikke goed is om lekker veel en vaak bonen te eten? Inderdaad,...
Nederlands | 287 pagina's (ePub3, 32 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Diversen Vertrekkersbundel (Zeilen)
De wereld rond zeilen in 21 artikelen
Deze bundel biedt volop informatie en inspiratie voor 'vertrekkers': iedereen die met de eigen boot naar verre bestemmingen wil zeilen. Met praktische tips over bootuitrusting en tochtplanning. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 136 pagina's (ePub3, 80 MB) | Hollandia, Haarlem | 2024
E-book
Regula Ysewijn Van scone tot teacake
Brits gebak hartig en zoet
Van Scone tot Teacake is een nieuwe uitgave van Brits Bakboek, een ode aan de iconische Britse bakcultuur. In dit boek geeft Regula Ysewijn haar favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fruitcakes en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn, tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon Tea. Ieder recept vertelt een verhaal over het landschap, de tradities, de geschiedenis en de legendes van Groot-Brittannië. Veel van de recepten zijn gebaseerd...
Nederlands | 427 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Viviane Van Dyck Vegans are better lovers
Alles over gebalanceerd plantaardig eten
Vegans are better lovers inspireert jou in vier hoofdstukken (grains, beans, greens en home remedies) om een betere lover of life te worden. Viviane bundelt in dit boek 70 volwaardig plantaardige recepten die niet alleen voedzaam zijn, maar ook boordevol smaak zitten. De gerechten zijn stuk voor stuk uitgebalanceerd volgens eeuwenoude evenwichtsprincipes van yin en yang, en worden door de auteur vlot vertaald met een hedendaagse toets. De gerechten hebben al zeker één ding gemeen: ze werden bedacht...
Nederlands | 184 pagina's (ePub2, 41 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Edegem | 2024
E-book
Herwig Van Hove Proef van het leven
Enkele jaren geleden maakte Herwig Van Hove het testament op van zijn bourgondische leven. Zijn autobiografische kookboek Het laatste woord raakte echter een gevoelige snaar. Heel etend Vlaanderen kocht het boek. De wereld bleek nog lang niet klaar om vaarwel te zeggen tegen de meest sympathieke embonpoint van Brabant. Zoals we hem kennen negeerde Van Hove - decennialang bekende als televisiegezicht, recensent, professor en auteur - die oproep niet. Hij kroop voor ons nog een allerlaatste keer in...
Nederlands | 400 pagina's (ePub2, 2,9 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Edegem | 2024
E-book
Sang-Ah Yoo De bijbel van de Koreaanse keuken
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van kimchi tot jjigae en gimbap
Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 766 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Karolien Olaerts Karola's Kitchen
Kleur op tafel
Karola's Kitchen staat voor voedzame en makkelijke gerechten die bovenal lekker zijn. Met groenten in de hoofdrol maakt Karolien Olaerts gevarieerde maaltijden die barsten van smaak. Als mama beseft zij hoe belangrijk het is om snel eten op tafel te kunnen zetten. Geen gedoe of moeilijke ingrediënten en toch optimaal genieten. In Kleur op tafel vind je inspiratie voor elk moment van de dag: van ontbijtkoekjes met hazelnoot en chocolade tot mediterrane one pot-pasta. Van bloemkoolgnocci met groene...
Nederlands | 336 pagina's (ePub3, 35 MB) | Horizon, Antwerpen | 2024
E-book
Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken
Van aardappel-chorizostoof tot sinaasappelcrème en van kip in amandel-saffraansaus tot paella met zeevruchten: in De bijbel van de Spaanse keuken neemt Raquel Palla Lorden je mee op een culinaire rondreis door het land van haar vader. De Spaanse keuken combineert alles wat land en zee te bieden hebben met Arabische, Joodse, Franse en zelfs Italiaanse invloeden. Er wordt gekookt met minimale, maar kwalitatief hoogstaande producten en de keuken kent maar weinig opsmuk. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Rebecca Struthers Voor alles is er een uur
De geschiedenis van tijd door de ogen van een horlogemaker
Het horloge is een van de nauwste bondgenoten van de mens, dat was vroeger zo en dat is nu nog steeds. Horloges reizen met ons mee de wereld over, van de bodem van de diepste oceanen tot de hoogste punt van de Everest, en zelfs naar de maan. Horloges hebben de sociale en economische ontwikkeling van de moderne maatschappij vormgegeven. Het zijn voorwerpen die ons nieuwe inzichten kunnen geven over de motivering van makers uit de geschiedenis en over het hedendaagse ambacht. Een mix van kunst en...
Nederlands | 254 pagina's (ePub2, 5 MB) | Lebowski, Amsterdam | 2024
E-book
Bart van Olphen Vis van de BBQ
Het ultieme handboek
De BBQ is niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. BBQ-en is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens heel gezellig met je familie, vrienden of zelfs de hele buurt. Toch lijkt vis een beetje achter te blijven. Vinden we het te ingewikkeld of is het gewoon nog niet zo bekend dat vis van de BBQ fantastisch smaakt? En ook schaal- en schelpdieren kun je gewoon op de BBQ gooien. Snel klaar, superlekker en ook nog eens gezond. Dit handboek geeft jou alle handvatten voor een succesvol...
Nederlands | ePub3, 63 MB | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Bert Lamers MS Rotterdam
Five weeks after the withdrawal of the legendary ‘Rotterdam’ (V) Holland America Line introduced in November 1997 the ‘Rotterdam’ (VI). With her gross tonnage of 59.652 she was and stil is a remarkable ship among all cruise liners. From 2012 the proud flagship of the HAL is sailing year-round from Rotterdam (The Netherlands). In this number of Liners Bert Lamers described the history of the ‘Rotterdam’ (VI). He also gives a description on the interior and the large art- and antique collection on...
Nederlands | 56 pagina's (ePub2, 30 MB) | Lanasta, Amsterdam | 2024
E-book
Arne Zuidhoek Achille Lauro
The Italian cruise ship Willem Ruys was built between 1939 and 1947. When it was sold to the Italian Lauro Organization in 1966, it was renamed after the company owner Achille Lauro. After being hijacked by Palestinian warriors (PLO), in October 1985, the blue liner and cruiser made international headlines. Swept by a catastrophic fire Achille Lauro sank December 2, 1994, off the Somalian coast. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Engels | 48 pagina's (ePub2, 25 MB) | Lanasta, Amsterdam | 2024
E-book
Arne Zuidhoek Normandie
Her novel design and lavish interiors led many to consider her the greatest of ocean liners. Despite this, Normandie was not a commercial success. During service the flagship of the Compagnie Générale Transatlantique, made 139 westbound transatlantic crossings and held the Blue Riband for the fastest transatlantic crossing at several points during her service career. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Engels | 48 pagina's (ePub2, 36 MB) | Lanasta, Amsterdam | 2024
E-book
Bert Lamers America
The s.s. 'America' was an ocean liner which entered service in 1940 for the United States Lines. She was designed by the famous naval architect William Francis Gibbs. In the 54 years between her introduction and her wrecking in 1994, she had eight different owners (of which one twice) and sailed under the names of 'America' (carrying this name three different times), 'West Point', 'Australis', 'Italis', 'Noga', 'Alferdoss' and 'American Star'. She served most in passenger service as s.s. 'America'...
Engels | 52 pagina's (ePub2, 29 MB) | Amsterdam University Press, Amsterdam | 2024
E-book
Jantinus Mulder S-class destroyer Piet Hein ex HMS Serapis
Ordered by the Royal Navy in 1941, the destroyers of the 5th Emergency Flotilla became known as S-class and served as fleet and convoy escorts in World War II. In the last months of the war, three were transferred to the Royal Netherlands Navy for service in the Far East. HMS Serapis was renamed HNLMS Piet Hein and served in the Indonesian War of Independence and saw action in the Korean War. She was sold for scrap in 1962. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Engels | 52 pagina's (ePub2, 22 MB) | Lanasta, Amsterdam | 2024
E-book