Zoekresultaten
Resultaat 1 - 8 (van 8)
Nancy McDougall Kids in de keuken
heerlijke recepten voor koken met kinderen
Stapsgewijze uitleg van 150 recepten van o.a. snacks, hoofdgerechten, toetjes en traktaties. Met uitleg over kooktermen, keukengerei en voedingsleer en kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Nancy McDougall De kinderkookbijbel
heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar
Ruim 150 recepten van snacks, lichte maaltijden, hoofdgerechten, lekkers bij de thee, nagerechten, drankjes en feestelijke traktaties worden stapsgewijs uitgelegd. Met uitleg over veiligheid, kooktermen, keukengerei en voedingsleer. Voorzien van veel kleurenfoto's. Onder begeleiding/toezicht vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2011
Gedrukt boek
Annie Rigg Feest in de keuken!
winterse recepten voor kinderen
Recepten voor allerlei zoete en hartige gerechten voor de winterse feestdagen worden stap voor stap uitgelegd. Met kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 4 jaar; zelfstandig vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Becht, Haarlem | 2012
Gedrukt boek
Brent Agin | Shereen Jegtvig Superfood voor dummies
Wil jij gezonder eten, afvallen en je weerstand versterken? Dat kan met superfoods! Dit enthousiasmerende boek vertelt je alles wat je daarvoor moet weten: waarom je superfoods nodig hebt, wat de wetenschap erachter is, hoe je superfoods bereidt en hoe je ervan kunt profiteren. Van bananen en worteltjes tot havermout en sardines: dit boek geeft je een gezonde kijk op goed eten! Brent Agin is huisarts en heeft een eigen praktijk gericht op voeding en verbetering van de gezondheid. Als medisch directeur...
Non-fictie
Nederlands | 306 pagina's (ePub2, 3,4 MB) | BBNC Uitgevers, Amersfoort | 2016
E-book
Marijke Sterk | Jeanine Schreuders Marokko
Eén kijkje in de Marokkaanse keuken en je bent om. Ervar de overvloed van heerlijke geuren en glinsterende kleuren. In dit Afrikaanse land zijn specerijen als venkel en komijn tezamen met oranjebloesemwater, saffraan en koriander onmisbaar. Lamskoteletjes met korianderpanade, tagine met kip, peer en honing, kebab met muntsaus... Vergeet ook de traditionele couscousgerechten niet en de pittige dips voor Marrokaans brood: betoverend lekker én in een handomdraai op tafel! * Lekker, makkelijk én snel...
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's (ePub2, 6,4 MB) | Inmerc, Utrecht | 2010
E-book
Bart Van Loo Als kok in Frankrijk
literaire recepten, culinaire verhalen
Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's (ePub2, 2,8 MB) | Meulenhoff, Amsterdam | 2010
E-book
F.M. Stoll | W.H. de Groot Het nieuwe Haagse kookboek
recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort, Den Haag
Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,8 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2010
E-book
Janneke Dröge | Femque van Geffen Eigen taart is goud waard
60 recepten voor taartjes
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2010
Gedrukt boek