Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 25)
Hanneke de Zoete Aan tafel met de Zoete Zusjes
meer dan 30 recepten voor het hele gezin!
Gezonde en lekkere recepten van de Zoete Zusjes voor ontbijt, lunch, diner, toetjes en natuurlijke snacks. Met foto’s en illustraties in kleur. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Martine Steenstra Heel Holland bakt kinderbakboek
de leukste bakrecepten voor jonge thuisbakkers
Zoete en hartige bakrecepten van het televisieprogramma Heel Holland Bakt voor junior thuisbakkers. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 7 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Laura Kieft Het Laura's Bakery kinderbakboek
Ben je een jonge bakker en zoek je nieuwe inspiratie? Ga aan de slag met dertig praktische recepten, stap voor stap. Zoet en hartig. Receptenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 8 t/m 18 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Nina de Bruijn | Elise Gruppen Kids love cooking-kookboek
makkelijke en gezonde recepten om samen met kinderen te maken
Eenvoudige en gezonde recepten voor ontbijt, lunch, diner en traktaties die ouders en verzorgers samen met hun kind(eren) kunnen maken. Met maximaal zes ingrediënten per recept en praktische tips. Om samen te koken en bakken vanaf ca. 3 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | CLF Media, [Leiderdorp] | 2022
Gedrukt boek
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinair journalist Joël Broekaert duikt in de wetenschap van het proeven en helpt alle nieuwsgierige eters aan een smaakvoller leven. Gewapend met pen en vork reist hij als culinair schrijver de wereld over, eet in afgelegen gebieden en in gerenommeerde restaurants. Maar zijn geheime ingrediënt om élke maaltijd lekkerder te maken, is voor iedereen binnen handbereik: aandacht. En kennis over wat smaak precies is en hoe proeven werkt – dat helpt ook. Broekaert vertelt over het verschil tussen smaken...
Nederlands | 4 uur 43 minuten (408 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2023
Luisterboek (digitaal)
Daniël Sterk | Michael Sterk Kids
het aller- aller- allerleukste kinderkookboek van de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 122 pagina's | SterkInDeKeuken, [Gouda] | 2022
Gedrukt boek
Pascalle Bonnier | Mathijs Kok Havermout
In Masterclass Havermout laten Pascalle Bonnier en Mathijs Kok aan de hand van 60 recepten zien dat je met havermout oneindig kunt variëren. Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino en van pasta tot pannenkoek. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 12 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Julie Van den Driesschen Junior bake off Vlaanderen
Dertig eenvoudige recepten voor taarten, (cup)cakes, koekjes en ander lekkers. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2022
Gedrukt boek
Julius Jaspers Grillbijbel
van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit
Verzameling recepten voor het grillen van vlees, vis, groente, schaal- en schelpdieren en meer. Met praktische aanwijzingen, uitleg over basistechnieken en bijzondere varaties.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 32 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Meike Krüger Een tafel vol
uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok
Kookboek gericht op gerechten die tegelijkertijd geserveerd kunnen worden uit verschillende culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 441 pagina's (ePub3, 49 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Karolien Olaerts Smaakvol
Karola's Kitchen
Gezonde en smaakvolle recepten op voornamelijk plantaardige basis.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Horizon, Amsterdam | 2022
E-book
Jonah Freud Memmisj
de Joodse wereldkeuken volgens Jonah Freud
Hoe ziet een seideravond eruit in Australië en wat zetten ze op tafel in Zuid-Afrika? Wat wordt gegeten tijdens de sabbat in Rio, op de Antillen en in Rome? En niet te vergeten: hoe bereiden ze in alle uithoeken van de wereld hun kippensoep? Met deze belangstelling ben ik gaan kijken naar de Joodse keuken wereldwijd; naar de zes continenten en wat de Joodse bevolking daar eet. Joden leven immers verspreid over de hele wereld, maar veel mensen weten niet dat in landen als Ethiopië, Suriname en Brazilië...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 22 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel
van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip
Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat...
Non-fictie
Nederlands | 637 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Yvon Jaspers Onze boerderij
(en nu zelf!)
Verzameling van meer dan zestig recepten en persoonlijke inzichten over kleinschalige, biologische landbouw in Nederland van tv-presentatrice Yvon Jaspers (1973).
Non-fictie
Nederlands | 313 pagina's (ePub3, 46 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Sandra Bekkari Framily food
snelle recepten om samen te genieten; framily=friends+family
Verzameling recepten voor gerechten om samen met familie en/of vrienden te eten, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 73 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022
E-book
Andy Baraghani De chef die je wilt zijn
recepten om elke dag indruk te maken
Onder alle trefzekere recepten in dit langverwachte debuut vindt iedere thuiskok tientallen recepten die tot het vaste repertoire zullen gaan behoren. Met meer dan 120 prachtige foto's en 120 recepten voor snacks, eieren, salades, groenten, granen en peulvruchten, pasta, vis, vlees en desserts, biedt dit kookboek een schat aan verrassende technieken en recepten die van jou de chef maken die je wilt zijn. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 543 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Joël Broekaert Proefles
alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami
Culinaire verhandeling over de wetenschap van het proeven, met praktische oefeneningen en adviezen voor een gezonder en smaakvoller leven.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,9 MB | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2022
E-book
Isabel Boerdam De vega atlas
in 160 vega(n) recepten de wereld rond
Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.
Non-fictie
Nederlands | 581 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book