Zoekresultaten
Resultaat 1 - 3 (van 3)
Kolet Janssen | Sara Jonkers Ik smelt...
het lekkerste boek over chocolade
Alles wat je wilt weten over chocolade: de geschiedenis en waar chocolade vandaan komt, wat er van chocolade gemaakt wordt en recepten om zelf chocolade te maken. Met veel illustraties in kleur. Vanaf ca. 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Biblion, Leidschendam | 2007
Gedrukt boek
Michael Smith Koffie
Eenvoudig boekje, met veel duidelijke kleuren platen, met informatie over de geschiedenis, de verbouw, het vervoer, het branden en het gebruik van koffie.
Non-fictie
Nederlands | 51 pagina's | Helmond, Helmond | 1979
Gedrukt boek
Wouter de Jong Cacao
supervoedsel voor een ultieme gezondheid
Cacao is goed voor de gezondheid! Dat blijkt uit de vele wetenschappelijke onderzoeken. Cacao verlaagt de bloeddruk, vermindert het risico op hartklachten en verbetert de insulinegevoeligheid. Menden die 100 of ouder zijn, blijken vaak aanzienlijke hoeveelheden cacao in hun dieet te hebben. Theobroma cacao betekent 'Cacao, het voedsel van de goden'. Cacaobonen werden vroeger door de Maya's en Azteken gebruikt als geld, in plaats van goud. Veel van de magische eigenschappen van cacao gaan verloren...
Non-fictie
Nederlands | 76 pagina's (ePub2, 2,7 MB) | AnkhHermes, Utrecht | 2013
E-book