Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 23)
Helen Orme Gezond eten
Wat is er zo goed aan brood, groenten en water? Acht vragen over voeding en gezond eten worden beantwoord. Met kleurenfoto's en quizvragen. Onder begeleiding vanaf ca. 6 jaar; zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Ook geschikt voor moeizame lezers.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Ars Scribendi, Etten-Leur | 2011
Gedrukt boek
Jakob van Sonderen Frisdrank
Non-fictie
Nederlands | 16 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Moniek van Zijl Brood
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Louise Spilsbury Waarom moet ik gezond eten?
en andere vragen over gezond eten
Elf vragen over de invloed van voedsel op je lichaam. Met weetjes en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 à 10 jaar; ook voor moeilijke lezers.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Ars Scribendi, Etten-Leur | 2009
Gedrukt boek
Marian van Gog Kaas
In korte hoofdstukken met paginagrote kleurenfoto's en zwartwitte tekeningen wordt verteld hoe kaas wordt gemaakt. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Saviour Pirotta Mijn eerste boek over chocolade
In korte teksten en met veel kleurenfoto's leer je van alles over chocolade. Vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Corona, Harmelen | 2003
Gedrukt boek
Sara Lewis Kids in de keuken
60 leuke en eenvoudige recepten voor kinderen om zelf te maken
Zestig recepten waarvan stap voor stap wordt aangegeven hoe je ze kunt maken. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 6 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Susan Herrmann Loomis Tarte Tatin
het goede leven in Normandie
Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name van de levendige dorpsmarkt. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Tarte Tatin beschrijft ze levendig hoe ze aan Rue Tatin haar kookschool opricht en met vallen en opstaan haar weg vindt. Vanzelfsprekend bevat Tarte Tatin vele tongstrelende recepten! `Yesterday Julia today Susan Zester `Betoverend,...
Non-fictie
Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014
E-book
Rinus Wijnings Cholesterolverlagend (en smaakvol!) koken
Recepten voor een cholesterolverlagende voeding, Met tips en voedingskundig verantwoorde informatie.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's (ePub2, 1,3 MB) | Van Holkema & Warendorf, Houten | 2012
E-book
Rinus Wijnings Glutenvrij (en smaakvol!) koken
Voor iedereen die een glutenvrij dieet moet volgen maar toch lekker wil eten en voor degenen die met hen mee-eten biedt dit boek een ruime keuze aan gezonde, glutenvrije recepten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,5 MB | [Van Holkema & Warendorf], [Houten] | 2012
E-book
Julian Barnes Wijsneus in de keuken
Humoristische schetsen over de terreur van kookboeken en chef-koks.
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's (ePub2, 0,7 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2013
E-book
Jonah Freud | Herman Geurts Kijk & kook
Stap voor stap worden in woord en beeld recepten uitgelegd voor 30 hoofdgerechten en 10 zoete gerechten. Ze zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke handicap, maar ook geschikt voor kinderen vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Terra/Lannoo, Warnsveld | 2003
Gedrukt boek
Beatrice Hollyer Aan tafel!
kinderen en hun eten uit de hele wereld
Kinderen uit Zuid-Afrika, Mexico, Thailand, Frankrijk en India laten zien wat zij graag eten, hoe in hun land voedsel wordt klaargemaakt en wat er op bijzondere dagen gegeten wordt. Met het lievelingsrecept van ieder kind. Voorzien van kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 41 pagina's | Bakermat, Mechelen | 2003
Gedrukt boek
Marja Baseler Vegetarisch koken met kinderen
recepten, ideetjes, tips
Naast informatie over voeding zonder vlees worden veel recepten van vegetarische gerechten gegeven. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 84 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Linda Collister Koken met kinderen
Recepten voor verschillende gerechten uit allerlei landen, voorzien van een uitgebreide beschrijving en een paginagrote kleurenfoto. Vanaf ca. 10 jaar..
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Atrium, [Rijswijk] | 2004
Gedrukt boek
Sanneke Prins Kinderkookboek
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je recepten van bijvoorbeeld pannenkoeken, toetjes en pepernoten eenvoudig zelf kunt maken. Met gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2003
Gedrukt boek
Philip Mechanicus Pottenkijkers gezocht
Verhalen over lekkere gerechten, voorzien van recepten in woord (voor volwassenen) en beeld (voor kinderen). Kookboek om samen te gebruiken vanaf ca. 5 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 31 pagina's | Zwijsen thuis, [Tilburg] | 2003
Gedrukt boek
Ines Radionow Bakboek voor kinderen
Recepten voor gebak worden stapsgewijs, voorzien van kleurentekeningen, uitgelegd. Met foto's van de eindresultaten. Vanaf ca. 9 jaar; begeleiding van een volwassene is wenselijk.
Non-fictie
Nederlands | 58 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Meike Goossens Met lekkerbekkies aan tafel
topkoks koken voor groot en klein
Recepten van chef-koks om samen met kinderen te maken waarbij ook tafeldekken, themafeestjes en spelletjes aan de orde komen.
Non-fictie
Nederlands | 117 pagina's | Crul, Groningen | 2003
Gedrukt boek
Arno De appel en ander fruit uit onze streken
Leporello, die in acht gekleurde prenten de ontwikkeling van appelpit tot appelboom laat zien. Aan de andere zijde zijn andere vruchten afgebeeld. Vanaf ca. 3 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 18 pagina's | Zwijsen-Infoboek, Antwerpen | 2004
Gedrukt boek