Vakantiebestemming? De Bibliotheek! Zomeractie BoekStartkoffertje

Gepubliceerd op: 13 juli 2020 09:55

Met deze actie willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over voorlezen en het gratis BoekStartkoffertje onder de aandacht brengen bij jonge ouders!

Omdat dit jaar veel gezinnen thuis blijven of hun vakantie in Nederland doorbrengen, houden we een vrolijke zomeractie door jonge ouders uit te nodigen het koffertje deze vakantieperiode te komen ophalen in de Bibliotheek; heerlijk voorlezen in de vakantie als je meer tijd hebt voor elkaar! Het koffertje heeft al een passende vakantie uitstraling. De actie loopt tot half september.

Bij ophalen van het koffertje op de vakantiebestemming is inschrijven van de baby niet mogelijk. Geef daarom bij het koffertje een waardebon en de brief mee. Daarmee bied je achtergrondinformatie en leggen ouders die thuis al een brief hadden ontvangen wellicht de link. Ook al schrijven ouders hun baby na thuiskomst niet in, dan hebben zij toch in ieder geval het koffertje met boekjes gekregen, zijn in een Bibliotheek geweest en hebben informatie over voorlezen aan je baby ontvangen. Wees ook coulant met de leeftijd en geef de koffertjes tot ca. 2 jaar. Het gaat er nu om een extra impuls te geven aan het bereiken van jonge ouders die de afgelopen maanden niet in de Bibliotheek terecht konden.