Aankondiging webinar: aan de slag met de vernieuwde Monitor BoekStart

Gepubliceerd op: 21 maart 2022 17:11

Stichting Lezen/ SPN organiseert op 14 april 2022 het webinar 'Aan de slag met de vernieuwde Monitor BoekStart in de kinderopvang'.

De Monitor BoekStart heeft dit jaar een update én een nieuwe vormgeving gekregen. In dit webinar praten Gonny Apol (SPN) en Nicolien de Pater (Stichting Lezen) je bij over de veranderingen rondom het analyseren en het rapportageportaal. Na afloop kun je als leesconsulent of Monitorcoördinator meteen aan de slag met de Monitorresultaten. Het portaal met de resultaten staat vanaf 14 april open.

Wanneer
Het webinar vindt plaats op donderdag 14 april van 13.00 – 14.00 uur.

Voor wie
Dit webinar is bedoeld voor leesconsulenten/educatiespecialisten van bibliotheken die de Monitor inzetten voor hun samenwerking met kinderopvanglocaties.

Aanmelden
Registreren en aanmelden voor het webinar kan via deze registratiepagina.
Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname is kosteloos; het webinar wordt aangeboden door Stichting Lezen/SPN.

Over de Monitor
Bibliotheken en kinderopvanglocaties zijn partners op het gebied van lezen en leesplezier. Om resultaten goed te kunnen meten, is er de Monitor BoekStart in de kinderopvang. Op basis hiervan kunnen bibliotheken met kinderopvanglocaties specifieke doelen van samenwerking benoemen en gerichte activiteiten inzetten.