BoekStart Webinar Gastouderaanpak

Gepubliceerd op: 20 oktober 2022 16:19

Naast de reguliere kinderopvang op kinderdagverblijven, voorscholen en peuteropvang is er nog een vorm van kinderopvang: de gastouderopvang. Gastouders professionaliseren zich graag: vaak op het gebied van veiligheid en gezondheid, maar zeker ook om hun pedagogische kennis en vaardigheden uit te breiden. Zij kennen BoekStart en willen weten wat de mogelijkheden van de Bibliotheek en BoekStart zijn voor hun gastkinderen.

In het BoekStartwebinar 'Gastouderaanpak - Goed voorleesklimaat voor gastkinderen' vertelt Iris Bollen over het inventarisatieonderzoek naar gastouderopvang van het Kohnstamm Instituut en praten we door over de behoefte vanuit de gastouders en een geslaagde gastouderaanpak vanuit de Bibliotheek.

Datum en tijd
Het webinar vindt plaats op donderdag 17 november van 13.30 - 14.30 uur. Het is bedoeld voor (voor)leesconsulenten en BoekStartmedewerkers die zich (gaan) bezighouden met de gastouderaanpak. Overige geïnteresseerden zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Registreren
Aanmelden voor het webinar kan via deze registratiepagina. Deelname is kosteloos; het webinar wordt je aangeboden door Stichting Lezen.