BoekStartdag inspiratiewebinar voor bibliotheken 14 maart 2023

Gepubliceerd op: 30 januari 2023 12:24

Op zaterdag 3 juni 2023 vindt de derde BoekStartdag plaats. Organiseer jij de BoekStartdag voor jouw Bibliotheek? Meld je dan nu aan voor het inspiratiewebinar BoekStartdag 2023. Stichting Lezen en SPN laten tijdens het webinar zien hoe je van de BoekStartdag een succes kunt maken. We lichten de Inspiratiegids en de communicatie- en promotiemiddelen toe. Daarnaast vertellen bibliotheken ter inspiratie wat zij organiseren tijdens de BoekStartdag aan ouder-kindactiviteiten en hoe ze de organisatie aanpakken.

Tover je Bibliotheek tijdens de BoekStartdag om tot een paradijs voor jonge kinderen. Hoe groot of klein je dat doet, maakt niet uit. Als de allerjongsten en hun (groot)ouders/verzorgers zich maar welkom voelen. Samen maken we BoekStart extra zichtbaar!

Datum en tijd
Het webinar vindt plaats op dinsdag 14 maart van 13.30 - 14.30 uur. Het is bedoeld voor (voor)leesconsulenten en BoekStartmedewerkers die voor hun Bibliotheek BoekStartdag 2023 organiseren. Overige geïnteresseerden zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Registreren
Aanmelden voor het webinar kan via deze registratiepagina. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname is kosteloos; het wordt aangeboden door Stichting Lezen.
 

Klik hier om je aan te melden voor het webinar