Proefabonnement Smooth Publish stopt

Gepubliceerd op: 18 december 2019 11:59

Bibliotheken willen steeds vaker promotiematerialen voor de lokale marketing van landelijke diensten en programma’s personaliseren, bijvoorbeeld met eigen logo’s, adressen en activiteiten. Daarom konden zij dit jaar de online opmaaktool Smooth Publish uitproberen via een gratis KB-proefabonnement. Deze proefperiode eindigt eind van het jaar.

Abonnement op Smooth Publish

Bibliotheken kunnen met een abonnement in hun eigen omgeving promotiematerialen maken, aanpassen, beheren en publiceren. Ook kunnen ze koppelingen maken met narrowcasting, social media en andere online uitingen. Daarnaast geeft Smooth Publish toegang tot de promotiematerialen van de landelijke diensten. Wilt u hier meer informatie over, kijk dan op smoothpublish.com of stuur een mailtje naar info@smoothpublish.com.

Geen abonnement op Smooth Publish
Voor bibliotheken die geen abonnement nemen op Smooth Publish blijven de landelijke marketingtoolkits gratis te downloaden en aan te passen via de portal Landelijke Huisstijl. De KB heeft hierover prijsafspraken gemaakt met BiblioMedia. Voor downloads van andere materialen dan de landelijke diensten zal BiblioMedia per 1 januari 2020 een geringe vergoeding vragen. Heeft u hier vragen over? Stuur dan een e-mail naar info@bibliomedia.nl.

Templates BoekStart
De templates BoekStart in Smooth Publish zijn te vinden op landelijkehuisstijl.nl (inlog vereist). De volgende promotiematerialen zijn hier voor de eigen Bibliotheek aan te passen:

- poster A2 - BoekStartbijeenkomst in de Bibliotheek
- poster A2 - voorleesconsulent
- waardebon baby
- kortingsbon
- kaart A6 – BoekStartcoach
- advertentie BoekStart voor baby’s