Kijk het Media Ukkie Dagen webinar 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet' terug

Gepubliceerd op: 6 april 2021 17:37

Alle materialen rondom het landelijke Media Ukkie Dagen webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ van 31 maart jl. zijn nu beschikbaar in de BoekStartPro Toolkit Mediaopvoeding onder het kopje Media Ukkie Dagen. Je vindt daar de opname van het webinar, de door Denise Bontje gegeven presentatie en een overzicht van de meest gestelde vragen in de chat.

Klik hier om naar de Toolkit Mediaopvoeding te gaan voor alle materialen. Voor alle informatie rondom het webinar kunnen ouders ook worden doorverwezen naar de website van Mediasmarties.

Alles is voor hergebruik beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld de opname  van het webinar delen op de bibliotheekwebsite of de presentatie en het overzicht met vragen gebruiken in je contact met ouders als het gaat om mediaopvoeding.

Aanbieding De Voorleeshoek
De Voorleeshoek heeft in het kader van de Media Ukkie Dagen een speciaal aanbod voor de kinderopvang, met een gratis voorleesfilmpje, korting op het abonnement en een online workshop. Geef dit als tip aan de kinderopvang of sluit als bibliotheek een abonnement af voor de kinderopvang. Dit aanbod is nog drie maanden geldig.

Wegwijzers
De WegWijzers voor kinderopvang, onderwijs en opvoedprofessionals, die door Mediasmarties ontwikkeld zijn voor de Media Ukkie Dagen zijn natuurlijk ook na de campagne te gebruiken. Voeg de WegWijzers toe aan het aanbod richting scholen en kinderopvang of gebruik ze om een activiteit vorm te geven. Voor meer informatie ga je naar de website van Media Ukkie Dagen.