Media Ukkie Dagen: het Digitale Digistart Congres

Gepubliceerd op: 23 maart 2020 12:34

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten het Digistart Congres op 26 maart 2020 in het kader van de Media Ukkie Dagen te annuleren. Hier lees je alles over het alternatief: het Digitale Digistart Congres!

Als kernpartner van Netwerk Mediawijsheid stimuleert de KB de bibliotheken om met hun activiteiten de digitale geletterdheid bij kinderen en jongeren te vergroten.
In plaats van het congres in Gouda organiseert de KB tijdens de Media Ukkie Dagen van 26 maart t/m 3 april het Digitale Digistart Congres in de vorm van dagelijkse blogs. Zo kom je optimaal op de hoogte van alle nieuwe informatie op het gebied van mediaopvoeding voor 0 tot 6 jaar.

Lees hier wat je kunt verwachten

De Media Ukkie Dagen (27 maart t/m 3 april) zijn een initiatief van Netwerk Mediawijsheid: hét moment om ouders en opvoeders te helpen bij mediaopvoeding om samen met het kind veilig én leuk aan de slag te gaan met media. Het thema van dit jaar is: ‘Boek, site, app: samen spelen op het web’.
De Media Ukkie Dagen vinden dit jaar alleen digitaal plaats. Op Mediaukkiedagen.nl vind je digitale initiatieven: praktische tips en handig materiaal over mediaopvoeding.