Nieuw: BoekStartspaarkaart

Gepubliceerd op: 16 mei 2022 09:16

Om ouders met hun jonge kinderen t/m 3 jaar te stimuleren om terug te komen naar de Bibliotheek, is er nu de BoekStartspaarkaart. Zo blijft een bezoekje aan de Bibliotheek aantrekkelijk, ook nadat een baby het koffertje heeft gekregen.

Hoe werkt het?
Bij elk bibliotheekbezoek krijgt het kindje een sticker als het minimaal één boekje leent. Bij 10 stickers is er een cadeautje en bij de volgende 10 stickers weer (de Bibliotheek zorgt zelf voor een cadeautje). De spaarkaart kan in het koffertje worden gestopt of op een later moment worden verstrekt.

Reglement
Bij de spaarkaart hoort een reglement, dat te plaatsen is op de eigen Bibliotheeksite. Via landelijkehuisstijl.nl is het reglement zelf aan te passen door de Bibliotheek. Zo kan je er als Bibliotheek zelf invulling aan geven, bijv. een extra sticker geven bij een verjaardag of bij een BoekStartbijeenkomst. Plaats het reglement ook op de eigen website van de Bibliotheek.

BoekStartspaarkaart en stickers
De BoekStartspaarkaarten zijn via de BoekStartbestellijst te verkrijgen tegen verzendkosten. Per Bibliotheek is de eerste rol stickers (1.000 stuks) eveneens op de Bestellijst tegen verzendkosten verkrijgbaar; daarna wordt er een kleine vergoeding gevraagd.