Stem op de meest inspirerende bibliothecaris!

Gepubliceerd op: 2 oktober 2018 08:34

Ook dit jaar wordt er weer een prijs toegekend voor de meest inspirerende bibliothecaris. Elke bibliotheekmedewerker die zich in positieve zin onderscheidt komt in aanmerking. Uit de voorgedragen bibliothecarissen zijn er drie geselecteerd: Marjolein Hordijk, Jolanda Robben en Meike Boertjes.

Marjolein Hordijk werkt bij Bibliotheek Gelderland Zuid, in vestiging De Mariënburg in Nijmegen. In de functie van projectmedewerker is zij verantwoordelijk voor de literaire en culturele programmering van de Bibliotheek en voor de samenwerking met het voortgezet onderwijs. Zij valt op door haar gedreven en originele benadering van het bibliotheekvak. Niets is haar te gek om mensen te overtuigen
van de kracht van de Bibliotheek.

Jolanda Robben is in diverse vestigingen van Biblionet actief (geweest) met innovatieprojecten, vaak in samenwerking met het 0nderwijs. Haar hart ligt bij jeugd en zij is een onvermoeibare ambassadeur als het er om gaat kinderen tot trouwe bibliotheekbezoekers te maken.

Meike Boertjes werkt als Specialist Volwassenen Bibliotheken Meierijstad bij de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Zij heeft zich ontwikkeld tot een bibliothecaris nieuwe stijl vol originele ideeën die de Bibliotheek als samenwerkingspartner en culturele ondernemer vorm geeft.

Stem hier!