Vernieuwde website Boekstartpro

Gepubliceerd op: 20 september 2018 11:41

Op 20 september is de vernieuwde website www.boekstartpro.nl live gegaan. De site is een cadeau voor alle professionals die aan leesbevordering werken met kinderen van 0 tot 4 jaar.

De feestelijke lancering vond plaats in RAI Amsterdam op de Inspiratiedag 'Van BoekStartbaby tot leesbeest op school' vanwege het tienjarig bestaan van BoekStart. Alle professionals die, naast de ouders, een bijdrage hebben geleverd aan het welslagen van het leesbevorderende programma van Kunst van Lezen waren daarbij aanwezig.

Op Boekstartpro.nl is alle informatie te vinden die de professional nodig heeft om het leesbevorderingsprogramma BoekStart te kunnen uitvoeren en implementeren. Elke doelgroep – Bibliotheek, kinderopvang en jeugdgezondheidszorg – heeft op de homepage een eigen ingang die leidt naar specifieke informatie. In de Toolkit zijn alle documenten en achtergrondinformatie overzichtelijk bij elkaar te vinden. De vormgeving in de WaaS is in lijn met die van de website Debibliotheekopschool.nl met het oog op de doorgaande leeslijn. Beide programma’s zijn onderdeel van Kunst van Lezen.