BoekStartwebinar Boeken- en voorleestips

Gepubliceerd op: 2 juni 2021 15:10

Welke stoffen- en kartonboekjes zijn geschikt voor baby’s? Welke aanwijs- en woordenschatboeken zijn leuk om voor te lezen aan dreumesen? Stichting Lezen organiseert in aanloop naar de eerste landelijke BoekStartdag een webinar voor ouders en pedagogisch medewerkers. Leescoach Jos Boon van Bibliotheek Rivierenland geeft aan de hand van de nieuwste boeken voor baby’s en dreumesen tips over hoe je kunt voorlezen aan jonge kinderen en vertelt over de leesontwikkeling.

Wil je de pm’ers en ouders in je werkgebied over dit webinar informeren? Graag!

Er zijn promotiebeelden beschikbaar voor bibliotheken: promotiebeeld Facebook & Instagram en promotiebeeld Twitter.

Datum en tijd
Het webinar vindt plaats op woensdag 16 juni en start om 20.00 uur. Het zal maximaal een uur duren. Het webinar is bedoeld voor ouders en grootouders van jonge kinderen. Ook pedagogisch medewerkers, bibliotheekmedewerkers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om deel te nemen. Het webinar kan naderhand ook worden teruggekeken en gedeeld, klik hier voor de terugkijklink (YouTube).

Registratie
Aanmelden voor het webinar kan via deze registratiepagina. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname aan het webinar is kosteloos; het webinar wordt je aangeboden door Stichting Lezen.