Nieuws

Resultaat 241 - 245 (van 245)

 • Eerste Nederlandse kinderboekenpodcast gelanceerd Bekijk details

  19 september 2018

  De Grote Vriendelijke Podcast is de naam van de eerste Nederlandse podcast over jeugdliteratuur. De maandelijkse podcast is een initiatief van kinderboekrecensenten Bas Maliepaard (Trouw) en Jaap Friso (JaapLeest.nl) en wordt opgenomen in kinderboekwinkel Kiekeboek in Haarlem.

  Bekijk details van Eerste Nederlandse kinderboekenpodcast gelanceerd

 • Nieuwe BoekStart-Speelontdekboeken 2018 Bekijk details

  12 september 2018

  Ook dit jaar presenteert BoekStart-BoekenPret een nieuw aanbod Centrale Prentenboeken met bijbehorende Speelontdekboeken. De Speelontdekboeken zijn een leuke aanvulling op de prentenboeken en in het bijzonder geschikt voor gezinnen zonder leestraditie. Dit jaar is het aanbod uitgebreid met vier nieuwe titels.

  Bekijk details van Nieuwe BoekStart-Speelontdekboeken 2018

 • Sardes-Leespluim september 2018 Bekijk details

  12 september 2018

  De Sardes-Leespluim van september 2018 is voor 'Die eland is van mij' van Oliver Jeffers (uitgeverij Hoogland & Van Klaveren), isbn 9789089672544.

  Bekijk details van Sardes-Leespluim september 2018

 • BoekStart voor jou! nr. 19 online Bekijk details

  12 september 2018

  BoekStart voor jou! nummer 19 is online. Bekijk nu deze brochure met tips over de nieuwste boekjes, voorlezen en multimedia. De uitgave is bedoeld voor ouders van jonge kinderen en verschijnt viermaal per jaar. Ook vind je hierin links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites.

  Bekijk details van BoekStart voor jou! nr. 19 online

 • Inspiratiedag: Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school (vol!) Bekijk details

  14 juni 2018

  BoekStart bestaat 10 jaar en bereikt samen met de Bibliotheek op school inmiddels 750.000 kinderen. Dat is een prachtig resultaat waar we trots op mogen zijn! De eerste BoekStartbaby’s van destijds zijn inmiddels tien jaar en profiteren van de Bibliotheek op school. Het jubileum is een goede aanleiding om met elkaar terug te kijken op wat er is bereikt en vooruit te blikken op de toekomst.

  Bekijk details van Inspiratiedag: Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school (vol!)

Paginanavigatie